“Έρχεται καταστροφικός σεισμός” : Τα “έκαναν” πάνω τους οι Αλβανοί με την πρόβλεψη σοκ του σεισμολόγου Α.Τσελέντη

Κοινοποίηση:
tselentis-550x329

O Πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα κάλεσε την κυβέρνηση να προετοιμαστεί για έναν καταστροφικό σεισμό, που πρόκειται να εκδηλωθεί σύντομα στη χώρα, όπως έχει προβλέψει, σύμφωνα με τον ίδιο, ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης.

Αντίστοιχες προειδοποιήσεις έχουν λάβει ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Έριον Μπράτσε και η υπουργός Άμυνας, Όλτα Τζάσκα.

«Ο σεισμολόγος Τσελέντης προειδοποιεί για έναν καταστροφικό σεισμό που αναμένεται να εκδηλωθεί στα Βαλκάνια και ο οποίος θα είναι 30 φορές πιο δυνατός από τον σεισμό που σημειώθηκε πρόσφατα στην Αθήνα. Η χώρα μας είναι η περισσότερο εκτεθειμένη σε έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της Ευρώπης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Αλβανία απειλείται από αυτό το φυσικό φαινόμενο», αναφέρει στην επιστολή του ο Αλβανός Πρόεδρος, όπως ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο Top Channel.

Σημειώνεται ότι στις 19 Ιουλίου σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Αττική, με επίκεντρο την περιοχή της Μαγούλας Αττικής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οι Αλβαβοι το ξερουν οτι το μεσαιωνα και μετα εγιναν ιδαιτερα στην νοτια Αλβανια τοσο μεγαλοι καταστροφικοι σεισμοι ωστε η περιοχη ερημοποιηθηκε και εγκταληφθηκε και παρ ολα αυτα επιμενουν να χτιζουν πολυοροφες πολυκατοικιες πανω σε αποτομες πλαγιες βουνων π.χ στους Αγιους Σαραντα που εκτος απο υποβαθμιση της καλαισθησιας και του περιβαλλοντος σε περιοχες ιδιαιτερου φυσικου καλους οπως οι Αγιοι Σαραντα ,υποψη η Αλβανια δεν εχει καλες παραλιες εχει λιγες μικρες τουριστικα αξιοποιησιμες παραλιακες περιοχες επειδη το μεγακυτερο μερος των ακτων της ειναι βραχωδεις και αποτομες και αυτες τις λιγες που εχουν
    δεν τις προστατευουν τις χαλανε αφου ,π.χ οι ΑγιοιΣαραντα δεν εχουν βιολογικο τραβανε απο τις πολυκατοικιες καζανακι και κατσληγουν ολα κατευθειαν στη θαλασσα σε μια περιοχη του Βουθρωτου εθνικο δριμο και νατουρα και αρχαιολογικη με αρχαια κλασικα ελληνιστκα βυζαντινα ρωμαηκα μεσιωνικα,με καστρα,θεατρα ναους μνημεια αγορες,κ.λπ.

  2. Ωχ δεν μας φτανουν τα δικα μας θα ερθουν κι αλλα αλμπανια Ελλάδα

Comments are closed.