Έπινε για 10 μέρες νερό με μέλι – Αυτό που συνέβη στο σώμα της ξεπερνάει κάθε φαντασία!

Κοινοποίηση:
nero-me-meli-ofeli-696x392

Το μέλι, είναι η φυσική γλυκαντική ουσία που παράγουν οι μέλισσες συλλέγοντας το νέκταρ των λουλουδιών ή εκκρίσεις φυτών. Ο Ιπποκράτης συνιστούσε την κατανάλωση μελιού για τη θεραπεία ασθενειών, ενώ ο Αριστοτέλης πίστευε ότι το μέλι παρατείνει τη ζωή. Το νερό είναι το ρόφημα χωρίς θερμίδες, χωρίς λιπαρά, και χωρίς χοληστερόλη.

Τι καλύτερο από τον συνδυασμό τους; Νερό με μέλι, το μαγικό αυτό ρόφημα με τα απίστευτα ευεργετικά οφέλη θα σε πείσει ότι, η κατανάλωσή του αξίζει!

Είναι σηµαντικό η κατανάλωσή του να είναι καθηµερινή συνήθεια. Δεν θα δεις τα αποτελέσµατα που φαντάζεσαι αν το ένα πρωινό πίνεις νερό µε µέλι και την επόµενη όχι… Πρέπει να διατηρείς το πρόγραμμα. Η καθηµερινή χρήση θα βοηθήσει την πέψη σου και θα ξυπνήσει τον µεταβολισµό σου.

Η ζυγαριά θα γέρνει προς τα αριστερά
Αληθεύει! Το ζεστό νερό µε λίγο µέλι κάθε πρωί µπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις βάρος. Μάλιστα, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι χάρη στη γλυκιά του γεύση, θα περιορίσει τις τάσεις υπογλυκαιµίας µέσα στην ηµέρα.

Ανοσοποιητικό σύστημα
Το μέλι, έχει εκπληκτικά αποτελέσµατα στην καταπολέµηση των µικροβίων. Προτίµησε το βιολογικό για ακόµα καλύτερα αποτελέσµατα καθώς περιέχει βιταμίνες, ένζυμα και και µέταλλα που υπόσχονται την θωράκιση της υγείας σου. Το µέλι έχει σηµαντικές αντιοξειδωτικές ουσίες που δρουν ευεργετικά για την καρδιά και τα αιµοφόρα αγγεία της, ενώ δρα ενάντια στους µηχανισµούς γήρανσης του οργανισµού καταπολεµώντας τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης, έχει αντικαρκινική δράση.

Μειώνει τον πόνο και τον ερεθισμένο λαιμό
Το ρόφημα αυτό, µπορεί να βοηθήσει στη µείωση του πόνου και του ερεθισµού στο λαιµό. Οι αντιοξειδωτικές και αντιµικροβιακές ιδιότητες του θεωρούνται ως πιθανές αιτίες της επουλωτικής δράσης του ενώ µαζί µε το ζεστό νερό έχουν καταπραϋντική δράση και µειώνουν το βήχα.

Μειώνει τις τοξίνες

Το µέλι και το ζεστό νερό βοηθά στην μείωση των τοξινών. Αν µάλιστα προσθέσεις λεµόνι στο ρόφηµα αυξάνονται τα οφέλη. Το ρόφημα αυτό διατηρεί καθαρή την ουροδόχο κύστη σου υγιή. Βέβαια, οι επισκέψεις σου στο WC θα αυξηθούν αλλά αξίζει ο κόπος μιας και με αυτόν τον τρόπο οργανισµός σου θα αποτοξινωθεί.

Τι άλλο μπορείς να κάνεις γα να αποβάλλεις τις τοξίνες από τον οργανισμό σου; Διάβασε εδώ: Ωρα για detox: Τοξίνες στον οργανισμό – Πώς να απαλλαγείτε

Αέρια;
Αν είναι ένα από τα θέµατα που σε κάνουν να νιώθεις άβολα, ένα ποτήρι ζεστό νερό µε µέλι όταν ξυπνάς σίγουρα θα σε ανακουφίσει!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: