“Έπεσε” το Twitter από τα σχόλια για την Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Κάρολο: «Όταν είσαι άνεργος, 73 ετών και σου λένε σήκω, πιάνεις δουλειά»

Κοινοποίηση:
carolos-768x461

Από το βράδυ της Πέμπτης (8/9) η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν βρίσκεται πια κοντά μας και ο θάνατός της μονοπωλεί τόσα τα κορυφαία ειδησεογραφικά πρακτορεία του πλανήτη, όσο και το Twitter.

Έτσι μετά το χιούμορ με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη και τη Βασίλισσα Ελισάβετ, σειρά πήραν ο Πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, οι οποίοι θα πάρουν το χρίσμα του Βασιλιά και της Βασίλισσας (ή της queen consort έστω, δηλαδή της βασιλικής συζύγου) πλέον.

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το Twitter πήρε φωτιά με τον «… άνεργο Κάρολο που θα πιάσει δουλειά στα 73 του» με την υπόσχεση που έδωσε στην Καμίλα και τελικά κράτησε ότι «… θα την κάνει βασίλισσα», αλλά και με το ότι «…μετά από Περιστέρα (σ.σ. σύζυγος Τσίπρα) πρώτη κυρία, θα έχουμε και Καμίλα (σ.σ. εννοεί την Καμήλα το ζώο!) Βασίλισσα».

Ένας άλλος χρήστης πάλι που δεν αντέχει να βλέπει παντού πρώτη την είδηση του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ έγραψε: «Ξύπνησα, έφαγα english breakfast, τώρα τρώω fish & chips και σε λίγο θα πάρω το τσάι μου, βλέποντας παντού πρώτο θέμα το θάνατο της».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. . τώρα έρχεται ο αντίχριστος τώρα αφού το πνεύμα της γριάς σαύρας μπήκε στον Ουίλιαμ και έχουν στήσει πάρτυ εκεί όλα τα πνεύματα.θα γίνει ο σωτήρας όλων μας και μετά θα μας βάλει την σφραγίδα
    οδεύουμε προς το τέλος μάλλον τα σημάδια φαίνονται.
    μάλλον μας βαρέθηκε ακόμα και ο Θεός και πάμε στο τελικό σφράγισμα να δούμε ποιος έχει τα φρύδια τώρα……
    υπάρχει άλλη περίπτωση εκτός από αυτήν να καθαρίσει ολόκληρος ο πλανήτης από αυτά τα κατακαθια??? νομίζω πως όχι γιατί αυτοί είναι εφταψυχοι και οι απλοί φοβισμένο πολίτες οδηγούνται στην σφαγή ο ένας πίσω από τον άλλον, και όποιος έχει απομείνει θα μαρτυρησει το γάλα που ήπιε και ο Θεός βοηθός

Comments are closed.