«Έπεσαν πυροβολισμοί»! Ο θείος Γιώργος Τράγκας…

Κοινοποίηση:
tragkas-mitsotakis1488990645

Για τις πολιτικές εξελίξεις μίλησε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM εξηγώντας τους λόγους που κανένας πολιτικός αρχηγός δεν ήθελε το ντιμπέιτ παρομοιάζοντάς το ως «μία ξαναζεσταμένη μπύρα» με όσα θα ακούγαμε από τις ίδιες φάτσες που ψήφισαν όλα αυτά τα σφαγιαστικά μέτρα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Κανείς δεν ήθελε το ντιμπέιτ. Όλοι ήθελαν να το αποφύγουν. Ο καθένας για δικούς του λόγους. Κανείς δεν ήθελε το ντιμπέιτ γιατί είχαν πάρει το μήνυμα του αποτελέσματος των ευρωεκλογών. Όλοι μας έχουμε βαρεθεί τα λόγια και τις φάτσες τους, την ασοβαρότητα τους, τη συχνότητα με την οποία βγαίνουν στην τηλεόραση. Ο κόσμος θέλει αλλαγή, σοβαρότητα και πράξεις. Βαρέθηκε τα ψέματα, την εθνική ταπείνωση και βαρέθηκε επίσης τις ηλιθιότητες. Ο κόσμος βαρέθηκε την κατοχή, τις ταπεινώσεις, την υπερφορολόγηση τους πλειστηριασμούς. Κουράστηκε από τις υποσχέσεις. Ένας λαός κουρασμένος από το μνημόνιο ελπίζει ότι μπορεί να γίνει και να βελτιωθεί η ζωή του μέσα σε αυτό το οικονομικό κρεματόριο, το οποίο επέβαλαν οι εταίροι μας στα πλαίσια της εταιρικής αλληλεγγύης.

Ένα ντιμπέιτ θα πρόσφερε μια από τα ίδια. Θα ήταν ζεστή μπύρα, θα ήταν ένα μπουκάλι ζεστής μπύρας. Θα πρόσφερε μόνο αηδία, μια ανούσια συζήτηση, μπροστά σε ένα κόσμο με πραγματικά προβλήματα. Θα ήταν σαν μία πίτσα χωρίς τυρί και άψητη. Θα βλέπαμε τις ίδιες γκριμάτσες, θα ακούγαμε τα ίδια υπονοούμενα. Σε ένα ντιμπέιτ θα βλέπαμε τις ίδιες φάτσες που ψήφισαν όλα αυτά τα σφαγιαστικά μέτρα. Ένας – ένας αντέχεται με το ζόρι, όλοι μαζί θα είχαμε δυσπεψία. Όλοι ήξεραν ότι ένα ντιμπέιτ δεν πρόκειται να αλλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα.»

Ο δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας ότι ο Τσίπρας κατάφερε ακόμα να αναγεννήσει τη Δεξιά δίνοντάς της καθημερινά με τις ανοησίες που λέει φιλιά ζωής.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Κανείς δεν το θέλει το ντιμπέιτ. Οι δανειστές, οι δυνάμεις κατοχής θέλουν ομαλή πολιτική αλλαγή χωρίς αναστατώσεις και θορύβους ειδικότερα μετά την συμφωνία των Πρεσπών που προωθούσε εδώ και 70-80 χρόνια η Γερμανία. Οι Γερμανοί θέλουν ομαλή εναλλαγή στην εξουσία, αθόρυβη υπό πλήρη έλεγχο. Ο Τσίπρας κατάφερε να αναγεννήσει τη Δεξιά. Τις έδωσε χίλια φιλιά ζωής, τις φώναξε Λάζαρε δεύρο έξω και βγήκε ο Κυριάκος.

Ο Τσίπρας όμως είναι ευχαριστημένος από το διψήφιο ποσοστό των ευρωεκλογών που τον στέλνει στην αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που φεύγει με το διψήφιο ποσοστό και πάει να κρυφτεί στην αξιωματική αντιπολίτευση. Ο Τσίπρας το ξέρει καλά ότι κάθε φορά που βγαίνει και λέει ανοησίες ότι ο άλλος είναι καλύτερος. Από την άλλη πλευρά γιατί να θέλει το ντιμπέιτ ο Μητσοτάκης; Αγκαλιάζει ήδη την αυτοδυναμία. Μέρα με την ημέρα ο Τσίπρας τον ενισχύει. Ο Τσίπρας είναι πολιτικά σάπιος, είναι ένα πολιτικό «πτώμα» σε τυμπανιαία κατάσταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response