Έπαθε σοκ όταν είδε αυτό στην είσοδο της πολυκατοικίας του! Του έκαναν και δάχτυλο οι τοξικομανείς (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
eik1

Δείτε τι καταγγέλει αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ και τα όσα κατέγραψε.

Όπως αναφέρει ο αναγνώστης στο κέντρο της Αθήνας επικρατεί μια σαπίλα, κάθε μέρα βλέπει αυτές τις εικόνες μόνο που αυτή την φορά τις κατέγραψε.

Οι τοξικομανείς που παίρνουν την δόση τους μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας έχουν και θράσος, κάνουν και δάχτυλο…στον ένοικο.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Eκτός απο το πρώτο και το δεύτερο σχόλιο, οι υπόλοιποι είστε ηλίθιοι κι έξω απο το χορό πολλά τραγούδια ακούγονται

  2. Πάνε πάρε ένα μαστίγιο κι όταν ξανάρθουν κάνε τους να σε θυμούνται…

  3. Αν σε πάρουν παραμαζωμα με όπλο την σύριγγα …. όπως κάνουν πάντα όταν τους ενοχλήσεις για να περάσεις …….θα σου πω εγώ μετά ποσο αβοήθητους και ασθενείς θα τους βλέπεις…. Ααααχχ … καταντήσαμε ο πιο ηλίθιος λαός της Δύσης….

  4. Αυτά είναι γνωστά, δεν σοκάρουν κανέναν μόνιμο κάτοικο της Αττικής και άλλων μεγαλουπόλεων. Οι χρήστες ουσιών, κυρίως με χρήση σύριγγας, είναι γνωστό ότι μπαίνουν με διάφορους τρόπους σε ώρες που είναι ανοιχτές οι πόρτες σε πολυκατοικίες, ερειπωμένα σπίτια, δημόσιες τουαλέτες, και ότι άλλο άλλοθι να μην φαίνονται και εκεί κάνουνε αυτά που θέλουν. Καθημερινότητα είναι αυτές οι δραστηριότητες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κυρίως σε περιοχές με παλιές πολυκατοικίες. Στη συνέχεια σωριάζονται μέσα στις πολυκατοικίες, πίσω από το θυρωρείο, υπόγειο, ταράτσα, κυρίως σε κλιμακοστάσια γραφείων όταν δεν λειτουργούν, και αλλού.

    Αυτά τα περιστατικά μπορεί να σας τα διηγηθούν οι οδηγοί και νοσηλευτές ασθενοφόρου ΕΚΑΒ που καλούνται σε διάφορες ώρες το 24ώρο σε Εξάρχεια Αθήνας, Βαρδάρη/Καμάρα/Παλαιό κέντρο Θεσσαλονίκης για να κάνουνε τη ανάκτηση των αισθήσεων όταν ο χρήστης κείτεται λιπόθυμος εκεί που θα ανεβρεθεί συνήθως με δίπλα του τα “υλικά”. Δυστυχώς το προσωπικό ασθενοφόρου ΕΚΑΒ είναι σε δύσκολη θέση, γιατί η εύρεση τέτοιων περιστατικών και παραστατικών υλικών με συνανθρώπους μας που είναι ασθενείς και κατέχουν είναι ποινικό αδίκημα και πρέπει να κληθεί η αστυνομία, αλλά συνήθως αυτό είναι δίλημμα, και η δυσκολία είναι πολύ μεγάλη αρκετές φορές σε ένα επάγγελμα τέτοιο. Το θέμα δεν είναι να φωτογραφηθούν, βιντεοσκοπηθούν, και δημοσιευτούν συνάνθρωποι μας ασθενείς — χωρίς φυσικά την άδεια τους για δημοσίευση των προσωπικών τους δεδομένων που αυτό χρήζει δικαιώματος τους — αλλά αναλογιστείτε ότι σε ένα τέτοιο συμβάν όπως το δημοσιευμένο καλείται το ΕΚΑΒ που υποχρεούται να έρθει, εάν δεν έρθει κάνει αδίκημα, καλείται η αστυνομία που υποχρεούται να έρθει, εάν δεν έρθει κάνει αδίκημα.

    Εάν καθημερινά που γίνονται αυτά σε κατοικίες, καλούνται οι αρχές και προσαγάγονται οι ασθενείς στο αστυνομικό τμήμα και κρατούνται, τότε η πληρότητα των ΑΤ θα είναι σε έξαρση και υπερβάλλουσα προκαλώντας τεράστιο πρόβλημα. Θράσος είναι η αρνητική μορφή θάρρους για συνειδητά επιδίωξη στόχων με προσωπικό όφελος, ύπουλα και αθέμιτα μέσα. Συχνά προσβάλλει και αδικεί. Η ψυχική και σωματική ασθένεια που προκαλεί απώλεια συνείδησης δεν είναι θράσος είναι ασθένεια.

Leave a Response