Έξαλλη η Βανδή σε Καλημέρη: «Φεύγω αν δεν μου δώσεις τα λεφτά μου…»

Κοινοποίηση:
263761_Fotor

O Καλημέρης μετράει ώρες μέχρι ν΄αποχωρήσει από το ΟΡΕΝ.

Του χρεώνουν όλα τα λάθη στο πρόγραμμα και παράλληλα κακή διαχείριση. Κακή διαχείριση που καίει και τον όρο που έχει στο συμβόλαιό του και θέλει την επιχείρηση να του δίνει αποζημίωση έξι μισθούς σε περίπτωση που αποφασίσει να τον απομακρύνει.

Πάμε τώρα στην κόντρα του με την Βανδή. Ο Καλημέρης είχε κανονίσει να πληρώνει τον Ντέμη… και την εταιρεία παραγωγής του… η οποία ανέλαβε να παράξει το «My Greece» με παρουσιάστρια την Βανδή κάθε μήνα. Όπως οι μισθωτοί. Τους τελευταίους μήνες όμως ο Καλημέρης δεν πλήρωσε ποτέ στην ώρα του το πρόγραμμα με αποτέλεσμα να μαζευτεί ένα μεγάλο ποσό. Βλέπετε η κάνουλα απο την οικογένεια Σαββίδη έκλεισε.

Ένα ποσό που έφερε στα όρια της την Βανδή η οποία εξέφρασε την δυσαρέσκειά της με έντονο τρόπο. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρίν απο μερικές ημέρες η Δέσποινα ζήτησε τα λεφτά της διαφορετικά θα αποχωρούσε απο το κανάλι. Και τα πήρε.

Φρόντισε όμως την ίδια στιγμή να κοινοποιήσει την κατάσταση και στην οικογένεια Σαββίδη με την οποία όπως είναι γνωστό διατηρεί άριστες σχέσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Γνωστό, αν και σχετικά πρόσφατο δουλικό του Σαμπίντη ο κοντός ο Ντέμης.
    Μην δει κοντό με εξουσία και δύναμη (Σαμπίντη) ζηλεύει, καλά που δείχνει και το cosmote τα ματς και δεν ακούμε τα γλύφτικα σχόλιά του στο νέο mega του Σαμπίντη

  2. Όλα τα θυμάσαι σύντροφε, μόνο το πέναλτυ 5 δευτερόλεπτα πριν το γκολάκι σου διέφυγε ρε χάρτινε2014!

  3. Ρε Ιβαν έφαγες τα μούτρα σου με το κωλοκάναλο που άνοιξες.Έβαλες υπεύθυνο τον Καλημέρη ο οποίος έχει καταστρέψει όλα τα κανάλια που πήγε.Γέμισε το πρόγραμμα με όλη τη σαβούρα των άλλων καναλιών,ίδια πρόσωπα,ίδιες εκπομπές σκουπίδια.

  4. Ο κατά τα άλλα μεγάλος αεκτζής Ντέμης και η γυναίκα του διατηρούν άριστες σχέσεις με τηνν Σαββίδη, τον ιδιοκτήτες της ομάδας που βρίζουν ομαδικώς την ΑΕΚ αποκαλώντας την “χάρτινη” (το δικό τους το πέτσινο κυπελλάκι στο Βόλο το ξέχασαν, με γκολ μισό μέτρο οφσάιντ). Βλάκα κοντέ, ντροπή της ΑΕΚ, βγάλε το τατουάζ με το δικέφαλο απ’ το μπράτσο. Το μαγαρίζεις.

    1. Μην ξεχνάς πως είναι και οι τρεις τους πόντιοι (άσχετα εάν το θυμούνται όποτε τους συμφέρει).

Leave a Response