Έξαλλη η Απατζίδη με τον Λιάγκα που την θυμήθηκε για το… «γυμνό» του Κλέωνα Γρηγοριάδη. Του έκλεισε το τηλέφωνο – «Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, ξαναπάρτε με»

Κοινοποίηση:
facebookliagkas12

Εκνευρισμένη έκλεισε το τηλέφωνο στον Γιώργο Λιάγκα η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη, η οποία μίλησε στην εκπομπή του για το στιγμιότυπο με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη που έκανε… ακούσιο στριπτίζ σε ζωντανή σύνδεση, την ώρα που η ίδια μιλούσε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, μέσω Webex.

Όσοι παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση έμειναν άφωνοι, όταν είδαν τον Κλέωνα Γρηγοριάδη να μπαίνει στο δωμάτιο για να αλλάξει πουκάμισο, καθώς δεν είχε αντιληφθεί ότι η κ. Απατζίδη μιλούσε σε ζωντανή σύνδεση μπροστά από κάμερα.

«Το στιγμιότυπο ήταν από τα γραφεία του κόμματος. Είμαστε ένα μικρό κόμμα, έχουμε λίγους χώρους στη Βουλή, σε έναν από αυτούς μπορεί να αλλάξουμε μπλούζα ή ζακέτα για να πάμε στην επόμενη συνεδρίαση. Ο Κλέωνας μπήκε βιαστικά και δεν είδε ότι η κάμερα ήταν ανοιχτή», ανέφερε δήλωσε η κ. Απατζίδη και πρόσθεσε:

«Εμείς ως κόμμα έχουμε προτάσεις για σοβαρά ζητήματα όπως π.χ. το σύστημα υγείας που το ιδιωτικοποιούν, το ρεύμα που είναι πανάκριβο, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς, το περιβάλλον που καταστρέφεται κτλ. Δεν μας καλέσατε ούτε μία φορά και μας καλείτε τώρα για ένα πράγμα που είναι αστείο μεν αλλά στην πραγματικότητα δεν απασχολεί κανέναν. Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, ξαναπάρτε με. Τώρα δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο. Καλή σας μέρα!» είπε και  του έκλεισε το τηλέφωνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: