Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα όλοι οι παράγοντες της Δικαιοσύνης

Κοινοποίηση:
δικαστηρια

Ειδικότερα σε ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων τονίζει πως από «αύριο βρίσκονται καθημερινά εκτεθειμένοι στην πανδημία χιλιάδες δικαστικοί λειτουργοί, δικαστικοί υπάλληλοι, δικηγόροι και πολίτες που θα μεταβαίνουν σε μεγάλα Δικαστήρια της χώρας χωρίς προηγούμενο εμβολιασμό».

«Μετά από πολλές παλινωδίες και αυτοαναιρέσεις χωρίς κανέναν προηγούμενο διάλογο με τις Δικαστικές Ενώσεις, το Υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισε την διεύρυνση του πλαισίου λειτουργίας των Δικαστηρίων από αύριο. Τη στιγμή που τα κρούσματα από covid βρίσκονται σταθερά πάνω από 3.000 ημερησίως, με το μεγαλύτερο αριθμό νεκρών τους τελευταίους μήνες και τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας υπερπλήρεις, με πέντε επιβεβαιωμένα κρούσματα σε δικαστές την προηγούμενη εβδομάδα στο Πρωτοδικείο Πειραιά, η απόφαση του Υπουργείου μοιάζει τουλάχιστον επικίνδυνη.

Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων συνεχίζει, σημειώνοντας πως «από αύριο θα βρίσκονται καθημερινά εκτεθειμένοι στην πανδημία χιλιάδες δικαστικοί λειτουργοί, δικαστικοί υπάλληλοι, δικηγόροι και πολίτες που θα μεταβαίνουν σε μεγάλα Δικαστήρια της χώρας χωρίς προηγούμενο εμβολιασμό.Μια πρόχειρη εκτίμηση υπολογίζει πάνω από 2.000 τους πολίτες και τους παράγοντες της δίκης που θα συγκεντρώνονται καθημερινά στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Είναι η μεγαλύτερη και μαζικότερη συγκέντρωση ανθρώπινου προσωπικού.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων σεβόμενη τις αποφάσεις των ειδικών της Υγείας δε ζήτησε ποτέ «ειδική μεταχείριση», γι’ αυτό και τώρα που έφτασε η σειρά του εμβολιασμού του προσωπικού προτεραιότητας για τις κρίσιμες λειτουργίες του Κράτους, δικαιούται να ζητά την άμεση υλοποίηση του σχεδιασμού. Δεν μπορούμε να δεχθούμε την διακινδύνευση της υγείας και της ζωής όσων καθημερινά θα συνωστίζονται στα Δικαστήρια. Είναι πλέον απαίτηση ο προηγούμενος εμβολιασμός όλων των παραγόντων της Δικαιοσύνης προκειμένου να λειτουργήσουν τα Δικαστήρια.

Εντός της εβδομάδας θα συγκληθεί έκτακτο ΔΣ ώστε να εκτιμήσει την κατάσταση και να καθορίσει την περαιτέρω δράση», καταλήγει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

 1. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΨΩΦΟ …………ΟΥΤΕ ΣΥ ΑΛΛΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΛΟ ΘΑΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΙΑ ΚΑΛΑ

 2. ΕΤΣΙ!… ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥΣ

 3. αυτοί παρακαλάν να εμβολιαστούν μετά εμείς περιμένουμε να μας σώσουν από την δικτατορία που ζούμε εφαρμόζοντας το σύνταγμα της Ελλάδος.

 4. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.ΕΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ!!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ..

 5. Λαγοί, πολλοί λαγοί ! Γέμισε η Ελλάδα “λαγούς” !

 6. ASTRA ZENECA ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ…ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΠΛΕΟΝ…ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖ

 7. Όλοι είναι σκλάβοι τους.
  Με τον εμβολιασμό θα γίνουν και σκλαβοι που τους παίρνουν και πίπες.
  Έληξαν οι άνθρωποι.

Comments are closed.