Έντονη ανησυχία για το μήνυμα τζιχαντιστών – “Κάψτε την κατασκήνωση στη Σάμο” – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
yui (6)

Έντονη ανησυχία και ερωτήματα προκαλεί το διαδικτυακό μήνυμα που κυκλοφόρησε στο Κέντρο Υποδοχής στη Σάμο, με το οποίο φαίνεται ότι κάποιοι προέτρεπαν τους μετανάστες να βάλουν φωτιά και να το κάψουν.

Κάποιοι από τους Λαθρομετανάστες μετέδιδαν σε ζωντανή σύνδεση με το κινητό τους τηλέφωνο τις φωτιές στον καταυλισμό των προσφύγων στο Βαθύ της Σάμου.
Ο Μοχάμεντ είναι ένας από εκείνους που έστελνε ζωντανή εικόνα παντού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, λίγη ώρα πριν από τον εμπρησμό, είχε στείλει το μήνυμα “Κάψτε κατασκήνωση, Σάμος”.

“Από το συνολικό αριθμό των ανθρώπων που φιλοξενούνται στα hot spot το 2 με 3 % είναι ιδιαίτερα ευάλωτο σε εξτρεμιστικά στοιχεία”, εξηγεί ο Μάνος Μεϊμαράκης, ερευνητής θεμάτων διεθνούς ασφάλειας- τρομοκρατίας.

Ο Μοχάμεντ φαίνεται ότι δεν είναι τυχαίο πρόσωπο.
Σύμφωνα με το ηλεκτρονικό στίγμα του κινητού τηλεφώνου του, έχει φυσική παρουσία στο Βαθύ της Σάμου, στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης.
Η καταγωγή του όμως, όπως γράφει ακριβώς από κάτω, είναι από την πόλη Ράκα της Συρίας.
Εκεί, στο προπύργιο των τζιχαντιστών, το 2014, ο Μοχάμεντ έβγαλε και την πρώτη του φωτογραφία κρατώντας όπλο.

“Μιλάμε για ακραία επικίνδυνα άτομα που γνωρίζουν από πόλεμο, έχουν επιχειρησιακή εμπειρία”, προσθέτει ο κ.Μεϊμαράκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ,Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΧΜΕΝΤ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΝΑΓΕ….ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΟΓΚΟΥΝ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΑ 2…ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 120 ΨΡΕΣ ΔΛΔ 5 ΜΕΡΕΣ Η 120 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 14ΕΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ…ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΦΑΞΕΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ…ΑΣ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΣ

  2. χαχαχα!!! σταμάτα δεν αντέχω άλλο, το στομάχι μου!!! χαχαχα!! μα μόνο η σάμος, τα άλλα νησιά?? καλά τι πίνετε στην ελλάδα, για τον πούτσον!!!

Leave a Response