Ένταση στο δήμο Σπάρτης για την εγκατάσταση παράνομων μεταναστών – «Κατηγορηματικά αντίθετος» ο Δήμαρχος (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
PST08186-e1573227513600-500x280

Μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης και τις επαφές που έχουν γίνει μεταξύ αστυνομίας και τοπικών ξενοδόχων σε πρώτη φάση, η πιθανή έλευση παράνομων μεταναστών και στον δήμο Σπάρτης, απασχόλησε τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από παρέμβαση κατοίκων.

Αίτημα με τις υπογραφές 500 πολιτών κατατέθηκε στον δήμο Σπάρτης, με το οποίο ζητήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο να ταχθεί κατά της φιλοξενίας των παράνομων μεταναστών σε ξενοδοχεία της πόλης.

Δεκάδες Σπαρτιάτες μαζεύτηκαν στο Δημαρχείο της Σπάρτης για να εκφράσουν την άποψη τους για την παράνομη εγκατάσταση των μεταναστών, ενώ την παράσταση έκλεψαν οι δήθεν αλληλέγγυοι του αριστερού χώρου με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και να δημιουργηθεί ένταση.

Η συνέχεια εξελίχθηκε σε Τσίρκο με πολλές παραστάσεις καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που τάχτηκαν υπέρ της φιλοξενίας των παράνομων μεταναστών με τους κατοίκους να αντιδρούν λέγοντας πως θα πάρουν οι ίδιοι το νόμο στα χέρια τους σε περίπτωση που εγκατασταθούν εντός της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος κ Δούκας, επικαλέστηκε κατηγορηματικά πως είναι αντίθετος με την -έστω προσωρινή- εγκατάσταση προσφύγων ή παράνομων μεταναστών, ενώ τόνισε πως τέτοιες εγκαταστάσεις -έστω προσωρινές- προκαλούν μεγάλη αναστάτωση και τριβές στις τοπικές κοινωνίες και διαταράσσουν βάναυσα τη ζωή των κατοίκων και τις κοινωνικές ισορροπίες!

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως η Σπάρτη και όλος ο Δήμος στερούνται επαρκών βασικών υποδομών (νοσοκομεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, αστικές συγκοινωνίες, κ.α.), ενώ ήδη καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια συνεννόησης με τους Ρομά – οι σχέσεις με τους οποίους σε πολλά χωριά είναι πολύ πολύ τεταμένες, όπως εσείς γνωρίζετε!

Η προσπάθεια ένταξής τους στη κοινωνία μας, έχει αποδειχθεί εξαιρετικά δύσκολη και πολύπλοκη, ενώ εργάζονται στην ευρύτερη περιοχή μας άλλοι 2-3 χιλιάδες αλλοδαποί!

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ακούστηκαν πολλά και «κάντε καφέ να πιούμε». Κάποια στιγμή πήρε τον λόγο κάποιος από τους παρευρισκόμενους και είπε: Ας υποθέσουμε πως έρχονται και σπάνε τζάμια βιάζουν, σε εισαγωγικά το βιάζουν κλπ. Τι κάνουμε: Αναγκαστικά βγάζουμε τις καραμπίνες…» απαντούν στην αίθουσα μερικοί απο τους παρευρισκομένους χωρίς βέβαια να ακουστούν στα ΜΜΕ, (καφενειακά).

Δείτε το βίντεο

Υ.Γ. Να τονίσουμε τι αναφέρει το κοράνι.

«Αν διαβάσει κανείς το κοράνι διαπιστώνει πως δεν μπορεί ένας μουσουλμάνος να βλέπει σαν αδερφό έναν χριστιανό. Γιατί για να με βλέπει έτσι πρέπει να με κάνει μουσουλμάνο».

«το ανώτερο πράγμα στον μουσουλμανισμό είναι αυτός που θα σκοτωθεί για να σκοτώσει κι άλλους μαζί του.

Πηγή:www.f-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

 1. Αίσχος καί ντροπή ανθέλληνες Συριζαίοι.Θέλετε ρέ πουλημένοι προδότες νά φέρετε όλα τά απο-
  βράσματα,τά κατακάθια τής Ασίας καί τής Αφρικής στήν πατρίδα τού Λεωνίδα;.Τούς μαχαιροβγά-
  τες καί τούς βιαστές;.Αν είχατε μιά σταγόνα λακωνικό φιλότιμο θά πηγαίνατε νά γκρεμιστείτε στόν
  Καιάδα παλιοκαθάρματα.Ο δήμαρχος ό κύριος Δούκας Γορανίτης Λάκων θά υπερασπίσει σίγου-
  ρα τήν ιστορική Σπάρτη.
  Γιάννης Λάκων

 2. Αν πραγματι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ τα εχει βαρια και δεν ξεφωνιζει απλως, ας υποβαλει μυνησεις με ονοματεπωνυμα…αλλιωςτο θεατρο καλα κρατει.Οψομεθα.

Leave a Response