Ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο Αλβανό για το φρικιαστικό έγκλημα στην Σαντορίνη

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στη Σαντορίνη ενώ με ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναμένεται να μεταφερθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Νάξου ο 20χρονος που πριν από έξι ημέρες διέπραξε το φριχτό έγκλημα.

Θύμα 69χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην Οία της Σαντορίνης.

Τον γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου, τον περιέλουσε με ποτό και έβαλε φωτιά
Λογομάχησαν, ο 20χρονος τον γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου, τον περιέλουσε με ποτό και έβαλε φωτιά, σύμφωνα με την αστυνομία.
Πιθανότητα για συνεργό αφήνουν ανοικτή κάτοικοι του νησιού, λέγοντας πως ο κατηγορούμενος  δεν είχε μεταφορικό μέσο κι έμενε μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

Τα πειστήρια, κοντάρι που χρησιμοποίησε με τα δακτυλικά του αποτυπώματα και το κινητό του θύματος, δεν δείχνουν ως κίνητρο τη ληστεία, καθώς άθικτα είναι πολύτιμα αντικείμενα. Τον πρόδωσαν οι κάμερες παρακείμενων καταλυμμάτων, ενώ και μάρτυρες τον είδαν να πετάει αντικείμενα στην Καλντέρα. ‘Ολα βρέθηκαν και εξετάζονται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 20χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι 200 ευρώ για τα οποία φέρεται να διέπραξε ανθρωποκτονία, ήταν τα χρήματα ήταν τα μεροκάματα με τα οποία ζούσε την οικογένεια του.

Η  δικογραφία που σχηματίζεται είναι για ανθρωποκτονία και εμπρησμό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης έμεινε επί 6 ώρες δίπλα στο νεκρό θύμα προσπαθώντας ανεπιτυχώς να καθαρίσει τα αίματα. Αμέσως μετά έφυγε, πήγε σε φιλικό του σπίτι, άλλαξε, πέταξε τα ματωμένα του ρούχα στην Καλντέρα και βγήκε βόλτα.

Μετά από λίγες ώρες εθεάθη στο χωριό της Μεσαριάς να κυκλοφορεί και να πίνει καφέ στην πλατεία.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Είπαμε. Κρέμασμα. Αρνούμαι να πληρώσω δικαστικά έξοδα ΚΑΙ έξοδα διατροφής ΚΑΙ έξοδα συντήρησης της φυλακής του. Ας κρεμαστεί απο τον κόσμο, να γλυτώσουμε και λεφτά. Δεν υπάρχει χρήμα για δίκες και διατροφές δολοφώνων.

Comments are closed.