Ένα μπο@ρδέλο τα δημόσια νοσοκομεία. «Αττικόν»: 47χρονος εντοπίστηκε νεκρός στις τουαλέτες έπειτα από τρεις ημέρες. Τον κατάλαβαν από την έντονη δυσοσμία

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Για περίπου τρεις ημέρες ήταν νεκρός σε τουαλέτα στο νοσοκομείο «Αττικόν» ένας άνδρας 47 ετών, χρήστης ναρκωτικών, πριν εντοπιστεί από το προσωπικό λόγω της δυσοσμίας.

Ο 47χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πρόσφατα νοσηλευτεί με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ειδικότερα, ο 47χρονος είχε νοσηλευτεί από τις 23 Μαρτίου ως τις 16 Απριλίου και ξανά από τις 17 Μαΐου ως τις 5 Ιουνίου. Και στις δύο περιπτώσεις είχε πάρει πειθαρχικό εξιτήριο γιατί έφευγε από την παθολογική κλινική και δημιουργούσε προβλήματα.

Σημειώνεται ότι η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου είχε μεριμνήσει να πάει σε δομή για χρήστες ουσιών αλλά ο ίδιος δεν είχε εμφανιστεί.

Ο άνδρας εντοπίστηκε τελικά την Πέμπτη σε τουαλέτα στο ισόγειο του κτιρίου, η οποία ήταν εκτός λειτουργίας, και σε σημείο όπου εκτελούνταν εργασίες. Το χέρι του ήταν τρυπημένο με σύριγγα.

Εκτιμάται ότι βρισκόταν στο σημείο για περίπου τρεις ημέρες, ωστόσο δεν είχε γίνει νωρίτερα αντιληπτός από το προσωπικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Τα 1,311τρις χρέος σε ΡΕΠΟΣ του κράτους είναι τα λεφτά τον νοσοκομείων, μουσείων, σχολείων, πανεπιστημίων, τα πάντα. Τα αρπάζουν μόλις τα βάλουν τους λογαριασμούς από τα ταμεία και δεν πάει τίποτα σε αυτά.

    Κυριολεκτικά τρώνε τους τοίχους.

    Οι αριθμοί είναι στην σελίδα 50-51 της αναφοράς του Ελεκτικού Συνεδρίου για τον προϋπολογισμό 2021

  2. Που να δείτε στο νοσοκομείο Ξάνθης τι γίνεται …….

  3. Παιδακια,τρεις μερες νεκρος,αρα τρεις μερες ειχαν να καθαριστουν οι τουαλεττες;

  4. Όλα δουλεύουν… ρολόι βλέπω στο δημόσιο…. Αν δεν βρωμουσε δηλαδή ο νεκρός θα τον έβρισκαν μετά από καμιά δεκαετία…

  5. και όλα αυτά σε ένα κράτος που έχει το θράσος και αποκαλείται Ευρωπαϊκό…!

  6. Συμφωνώ για την αθλιότητα των υποδομών που γράφετε εδώ. Το θέμα είναι άλλο στο συγκεκριμένο ποστ, το γεγονός ότι ούτε ένας, ένας δημόσιος υπάλληλος δεν έκανε μια βόλτα στον τομέα ευθύνης του επί 3 ημέρες. Αν ο άτυχος συμπολίτης μας δεν είχε πεθάνει στην τουαλέτα και ψυχοραγούσε και ήθελε βοήθεια, ποιος θα τον εντόπιζε; Αλλά βέβαια, που να προλάβουν τα παιδιά; Δεν έχουν προσωπικό τα παιδιά, αυτό φταίει. 3 μέρες ένας, ένας δεν σηκώθηκε από την καρέκλα να ξεπιαστεί να φέρει μια γύρα στον χώρο ευθύνης του. Αλήτες, κηφήνες.

    1. Πολλα λες. Οι καημενες οι καθαριστριες περναν και βλεπουν τις χεστρες και τις τουαλετες και βλεπουν αν κατι εχει χαλασει και το αναφερουν. Δεν υπαρχει δημοσιος υπαλληλος για να επιβλεπει τις τουαλετες παρα μονο στη βουλη που μπορει να περνει και 5000 ευρω μισθο. Ειμαστε απλα ενα βλαμενο εθνος

      1. Δεν δουλεύουν τζάμπα, αμοίβονται. Και σεβόμαστε τον ρόλο τους, η καθαριότητα είναι αρχοντιά. Και μια ερώτηση τώρα, αφού ξεκαθαρίσαμε τα περί καθαριστριών. Σε έναν οποιονδήποτε ιδιωτικό χώρο (νοσοκομείο, ταβέρνα, βουλκανιζατέρ, κωλόμπαρο, γραφεία) θα υπήρχε επί 3 ημέρες άνθρωπος νεκρός οπουδήποτε εντός του χώρου αυτού; Δεν νομίζω.

  7. κάθαρμα μιζοτάκη γ@μιέσαι ρεμπεσκέ του κερατά

  8. Τα νοσοκομεία είναι παμπάλαια, οι δομές προπολεμικές, διχαίνεσαι μα κατουρήσεις. Μπράβο μαλάκες ψοφήστε από τις πρέζες, αυτό θέλουν τα πολιτικά μουνόπανα που χαίρονται με τον θάνατό μας.

  9. H απαξίωση του ΕΣΎ γίνεται εσκεμμένα και προς όφελος ιδιωτική κεφαλαιακής εταιρείας. Οι υπόλοιποι πάνε για ψόφο.

  10. Ακόμα ένα παράδειγμα ότι τα νοσοκομεία μας,(τα σχολεία μας και ΟΛΗ η χώρα) είναι ξεφραγο αμπέλι…

  11. Στις τουαλέτες του νοσοκομείου μόνο νερό έχει στα καζανάκια. Τίποτε άλλο.

  12. Η απόλυτη ξεφτίλα. Οι τουαλέτες στο Αττικό είναι άθλιες. Πάω στα απογευματινά ιατρεία. Μία φορά πήγα τουαλέτα και όπως μπήκα βγήκα. Η διοίκηση τί κάνει; Έχει ιδέα; Ας σηκωθεί και λίγο από την καρέκλα. Ας ξηλωθεί και μια διοίκηση από ένα νοσοκομείο. Μία φορά και τι στον κόσμο.

    1. Και η διοικηση να αλλαξει παλι ετσι θα ειναι. Δεν υπαρχει χρημα.

  13. ε και ?
    ηρθαν να χρησιμοποιησουν τα ασθενοφορα οι ναυαγισμενοι δεν πειραζει και ας πεθ@νουμε εμεις μωρε

Comments are closed.