Ένας ένας οι επικίνδυνοι της πανδημίας, αλλάζουν πλεύση! Γώγος: «Οι μάσκες δημιούργησαν ψυχολογικά, επικοινωνιακά και εκπαιδευτικά προβλήματα στα παιδιά»!

Κοινοποίηση:
charalampos-gogos

Μετά από δύο χρόνια τρομοκρατίας και πανικού, θυμήθηκαν όλοι οι “ειδικοί” να μας πουν ότι οι μάσκες έκαναν… κακό! Γι’ αυτό φαίνεται και ο κ. Γώγος όταν πήγαινε στα καφέ της Πάτρας δεν φορούσε τη μάσκα του. Κάτι ήξερε, απλά είχε εντολές να μην το λέει και ν’ αφήσει τα παιδιά να ταλαιπωρούνται και να πηγαίνουν στα νοσοκομεία με όλες τις ιώσεις της Γης φέτος τον χειμώνα!

Ο κ. Γώγος μέλος της Επιτροπής Επιστημόνων του υπουργείου Υγείας, δήλωσε νωρίτερα, ότι οι μάσκες δημιούργησαν προβλήματα ψυχολογικά, επικοινωνιακά και εκπαιδευτικά προβλήματα στα παιδιά!

Αυτό όμως που έκανε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, είναι ότι παραδέχθηκε πως «οι μάσκες στα σχολεία δεν χρειάζονται»!

«Στα σχολεία έχουμε ζήσει το θέμα αυτό με τα παιδιά, τις μάσκες και τον περιορισμό, δημιούργησε πολλά προβλήματα στα παιδιά και ψυχολογικά και θέματα επικοινωνίας, μεταξύ τους με τους δασκάλους τους, η εκπαιδευτική διαδικασία φυσικά δεν προβλέπει μάσκες είναι κάτι ξένο για την εκπαιδευτική διαδικασία.

Θα έλεγα πως όχι στα σχολεία δε χρειάζεται μάσκα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Κι ο Σύψας που έλεγε ότι οι μάσκες είναι “παιδαγωγικό μέτρο”;;

  2. Ο Ροφός ζει ακόμα!!
    Άρα δεν εμβολιαστηκε ο Ροφός γιατί ως ψάρι απαλλάσσεται από τον εμβολιασμό.

  3. Παραδειγματική τιμωρία σε εσ´ενα και τους ομοίους σου

  4. Εε βέβαια…!!!Αφού πήρε τις χορηγίες, αφού τον βόλεψαν Διευθυντή στο Metropolitan, τώρα λύθηκε η γλώσσα του…!!!Μαζί σου να τα πάρεις λαμόγιο!!!

  5. Θαλεγες αλλα οταν ηταν να τα πεις δεν ταλεγες διοτι ειναι πολλα τα λεφτα αρη ε;
    Τι οχι;

  6. Ολοι αυτοι πρεπει να περασουν ειδικα δικαστηρια και να τιμωρηθουν παραδειγματικα, αλλα υπαρχει δικαιοσυνη? Ολοι φοβουνται το κρατος και τη θεσουλα τους. Ντροπη στους Ελληνες!!

Comments are closed.