Ένας Αλγερινός με σφυρί, τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά, στο Ηράκλειο Κρήτης…

Κοινοποίηση:
unnamed (1)

Δύο άγριες επιθέσεις δέχτηκε ο Ι.Ν. του Αγίου Μηνά που είναι και προστάτης του Ηρακλείου, στην Κρήτη.

Τις τελευταίες 48 ώρες, ένας αλλοδαπός εισήλθε στον στον χώρο του Ιερού Ναού κρατώντας ένα σφυρί και επιτέθηκε με οργή και μανία στο βιτρό της εκκλησίας αλλά και στην τζαμαρία του βιβλιοπωλείου της Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Όπως μεταδίδει το Flashnews.gr, ο άντρας που είναι αλγερινής καταγωγής επιτέθηκε αρχικά τα ξημερώματα της Δευτέρας, και επέστρεψε ξανά το βράδυ για να συνεχίσει τον βανδαλισμό του.

Οι άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν τον Αλγερινό από τις κάμερες ασφαλείας και έφτασαν άμεσα στα ίχνη του. Ο Αλγερινός βάνδαλος συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΚΡΗΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΝΤΑΗΔΕΣ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ ΟΤΑΝ ΕΣΠΑΓΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ???? ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΑΣ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΒΡΩΜΟΚΡΗΤΙΚΟΙ!!!

  2. Ε ας τα πληρώσουν οι Κρητικοί…. ούτως η άλλως ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν που είναι κατά της θρησκείας και των συνόρων, άρα υπάρχει ταύτιση απόψεων ….
    Ας μην γκρινιάζουν και με το καλό να δεχθούν τα εγγονάκια τους από τους εισερχόμενους γαμπρούς που πασπατεύουν τις κόρες τους!!!!

  3. Λες και τους νοιάζει τους κρητικούς…. απ’οτι φαίνεται , ούτε ψύλλος στον κόρφο τους, και εδώ που τα λέμε , ποιοι Κρητικοί ; Οι περισσότεροι από αυτούς είναι τα μογγολο-νεγροειδη κατάλοιπα απ την εποχή της κυριαρχίας των μουσουλμάνων στο νησί… Φαίνονται άλλωστε..

  4. λυπητερο kai τραγικο για την εκκλησια……… αλλα’ κατα τα ‘αλλα Μ Ε Τ Ι Σ Υ Γ Ι Ε Σ Σ Α Σ !!!!!!!! σας συνχαιρω….. ΑΞΙΟΙ……… ΑΞΙΟΙ τα εχειτε καταφερει περιφημα με τις επιλογες σας…… και του χρονου ακομη καλυτερα….. σε τουρκομοντους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Tο σφυρι στον λοκο ασαλιωτο και αμεση απελαση στο Λαθροορκ.

  6. Ο Άγιος Μήνας ξέρει να τιμωρεί. Ήρθε η ώρα που αυτοί που έφεραν τους λαθρομετανάστες στην Χώρα θα πληρώσουν για τις αμαρτίες τους. Απλά ο Αλγερινος ήταν προάγγελος της τιμωρίας τους από τον Άγιο.

  7. Καλα να παθουν μια ζωη πασοκ και τσυριζα ψηφιζανε.αυτο που ψηφισανε αυτο εχουνε.φατε πολυπολιτισμο

  8. Σαρακηνοί ήταν οι Κρητικοί …Απ’ όλη την Ελλάδα η Κρήτη αραβίασε κατά τον μεσαίωνα

  9. Αυτοι ολοι μπηκαν στη χωρα με σκοπο να εκτελεσουν τις εντολες που πηραν …ολοι μπουκαραν μεσω τουρκιας , εννοειται οι εντολες ειναι απο εκει ..μη ξεχναμε και τι ρολο βαραει η τουρκια σε σχεση με το ισλαμ …την εχει δει και το παιζει και καλα δηθεν μανα και προστατιδα του…και οι εκκλησιες δεν ειναι τιποτα η συνεχεια θα ειναι πολυ πιο οδυνηρη…

  10. Η κηβερνηση ας φτιαχνει τζαμια και τεμενοι για να αντικαταστηση τις Εκκλησιες που γκρεμιζουν οι λαθρο.
    Για αυτο τον σκοπο τους μπασανε στην Ελλαδα για να γκρεμισουν τις Εκκλησιες,ειδατε να συλαμβανουν κανενα και να τον απελαυνουν;
    ( Επειδη δεν προκειται να απελαστουν ,οσους πιανετε απελαστε τους εσεις στη θαλασσα ,απο κει που ηρθαν. )
    Επι πλεον τους χτιζουν τζαμια και τεμενοι με τα χρηματα του αιματηρα φορολογουμενου Ελληνικου λαου
    για να μας επιβαλλουν το Ισλαμ δια σφαγης ,πυρος και σιδηρου.
    Η πολιτικη ηγεσια θελει να αποχριστιανικοποιηση την Ελλαδα
    αυτοι αποτελουν τα εκτελεστικα οργανα των ανιερων και ανηθικων σχεδιων της πολιτικης ηγεσιας π.χ δεν εχουν κανενα προβλημα με την ομοφυλοφιλια ,πανσεξουαλισμο γιαυτο εισηγαγε η κηβερνηση την ομοφυλοφιλια και απο νηπιακη ηλικια για να προσαρμοστουν οι Ελληνες στο πολυπολιτισμικο περιβαλον
    και να επιβαλλουν την Ισλαμοποιηση ,γιαυτο φυτρωνουν σαν μανιταρια τζαμια και τεμενοι στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια και οι λαθροεισβολεις ολοενα και αυξανοντε διχως καμια αντισταση ,
    ενω ο πληθισμος των Ελληνων μειονεται διοτι οι Ελληνες δεν μπορουν να θρεψουν οχι δυο και τρια αλλα ουτε ενα παιδι.

Comments are closed.