Έλληνας μετανάστης δώρισε περιπολικό-λιμουζίνα στο χωριό του

Κοινοποίηση:
peripoliko_astunomia_thumb_large_thumb_large

Παρόλο που βρίσκεται τόσο αυτός όσο και η οικογένεια του εκτός Ελλάδας, η καρδιά τους παραμένει στη χώρα και στον τόπο καταγωγής τους.

Η οικογένεια αποφάσισε να δωρίσει στην Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα στο Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας ένα περιπολικό αυτοκίνητο, Opel Insignia, για τις ανάγκες της Υπηρεσίας.

Το αυτοκίνητο βρισκόταν στο εξωτερικό και μεταφέρθηκε στη χώρα μας μετά από τα ανάλογα έγγραφα και ενέργειες. Υπήρξαν αρκετά γραφειοκρατικά θέματα, αλλά τελικά το όχημα παραδόθηκε στην Αστυνομία με επιτυχία.

Μάλιστα, μετά την παράδοση του αυτοκινήτου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων, κ.Στέργιος Νίντου και ο διοικητής του Α.Τ. Φαρκαδόνας κ.Δημήτρης Νταφέκης, πρόσφεραν τιμητική πλακέτα στον κ.Σαπουνά, καθώς και στον κ.Λόζιου, υπεύθυνος για τη μεταφορά και την “μεταγραφή” του Opel Insignia στον στόλο της Αστυνομίας.

Astinomia-farkadona-peripoliko-2

Astinomia-farkadona-peripoliko-3

Astinomia-farkadona-peripoliko-4

Πηγή: www.krinitrikalon.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟ.ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΔΩΡΙΖΕ ΕΝΑ 4Χ4 ΤΥΠΟΥ ΤΕΡΙΟΣ Η ΤΖΙΜΝΥ;

  2. Που να μπλέξει στο καφενείο του χωριού? Η στην ταβέρνα?όλα τα άλλα κάπου μπλέξανε γι’αυτό είναι έτσι?τρώνε αφήνουν τα σκουπίδια μέσα στα αυτοκίνητα….καφέδες βρώμιες….έχεις δει περιπολικό από κοντά?

  3. Τοσο τον έκοβε και αυτόν……σε πέντε μήνες θα το έχουν βγάλει άχρηστο το αμάξι…..

Leave a Response