Έλενα Τοπαλίδου: Έχασα το παιδί στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, ήταν μία κύηση που δεν πέτυχε

Κοινοποίηση:
τοπαλιδου

Η Έλενα Τοπαλίδου μίλησε για την απώλεια του παιδιού της αλλά και για τον σύντροφό της, Νίκο Κούρη, σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Τα πρωινά ξυπνάω και κάνω μπαλέτο και γυμναστική στο σαλόνι και στην κουζίνα. Κάνω μία ώρα μπαλέτο» ανέφερε αρχικά η Έλενα Τοπαλίδου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε η χορογράφος: «Ο Νίκος Κουρής είχε ζητήσει βοήθεια για την παρουσίαση από τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ως παρουσιαστής το κάνει πολύ ωραία ο Νίκος, τσαχπίνικα. Ο Νίκος Κουρής μου είχε δώσει ένα δαχτυλίδι κάποια στιγμή. Στην αρχή δεν μας έκαιγε τόσο. Με κόσμο δεν το θέλαμε τόσο. Μπορεί να πάμε σε μία εκκλησία καμία μέρα. Υπάρχει πολύ μεγάλη αγάπη, νοιάξιμο, έρωτας. Υπάρχουν όλα αυτά που μπορούν να οδηγήσουν σε γάμο. Αλλά δεν νομίζω ότι δεν είμαστε παντρεμένοι, εμείς έτσι νιώθουμε».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μεγάλη απώλεια που βίωσε. Συγκεκριμένα, είπε: «Έχασα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης το παιδί, ήταν μία κύηση που δεν πέτυχε. Ήταν έντονο γιατί ήταν και στα γενέθλια του γιου μας. Και οι δυο είμαστε με τον τρόπο μας πολύ δεμένοι με τον γιο μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: