ΜΙΑ ΓΥΝΑIΚΑ της γης , του μόχθου και της κτηνοτροφίας , ευρωβουλευτής στα έδρανα της μασονίας- ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΜΠΑΝΕΙ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Έκπληκτη με την εκλογή της η ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Γαλάτω Αλεξανδράκη: «Πώς έγινε αυτό;»

Την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες είχε η Γαλάτω Αλεξανδράκη, η ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης που ανέδειξε η κάλπη των ευρωεκλογών.

Στις πρώτες δηλώσεις της στην κάμερα προχώρησε η 76χρονη Γαλάτω Αλεξανδράκη, μετά την εκλογή της στις ευρωεκλογές με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, Ελληνική Λύση.

Η συνταξιούχος κτηνοτρόφος που διατηρεί μαζί με τον γιο της Αλέξανδρο κρεοπωλείο στην Αλέξανδρουπολη, στις πρώτες της δηλώσεις ευχαρίστησε όσους την ψήφισαν και διερωτήθηκε μάλιστα για την εκλογή της. «Πώς έγινε αυτό;», είπε.

«Είμαι χαρούμενη. Και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα.

Μπήκα για να βοηθήσω και πως έγινε αυτό… Τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είναι όλοι καλά. Αυτά. Να είστε καλά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μετά κράζετε τους άλλους άσχετους των άλλων κομμάτων.Μια γυναικα του μόχθου στην ευρωβουλή λέει ο άλλος που δεν θα ξέρει τι της γίνεται.

  2. έκαστος εφ ω ετάχθη. Αφήστε τον Βαθιώτη να ταϊζει κότες, και βάλτε τη Γαλάτω να τα βάλει με την Ούρσουλα….
    Καλύτερη βέβαια από κάποιες άλλες φαιδρές προσωπικότητες που εξέλεξε ο πανέξυπνος ελληνικός λαός.

  3. Ρε βελοπουλε ειπαμε ρε φιλε αλλον σαν τον φραγκο η τον σαρακη δεν εχεις; Τι να πει η γαλατω στο ευρωκοινοβουλειο; Οτι ελεγε και ο ανατολακης του λαος στη ελληνικη βουλη.Μετα λετε για αποχη ρε γμτ.

Leave a Response