Έκλεψαν το αυτοκίνητο του Θανάση Βισκαδουράκη και τώρα τους «βλέπει» να γυρίζουν τη χώρα

Κοινοποίηση:
thanasis_viskadourakis_viografiko

Θύματα ληστείας έπεσαν ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η σύζυγός του.

Όπως αποκάλυψαν με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης o Θανάσης Βισκαδουράκης και η Κατερίνα Γιώτα, τους έκλεψαν το αυτοκίνητό τους κάτω από το σπίτι τους στην περιοχή του Περισσού, και στη συνέχεια οι ίδιοι παρακολουθούν την πορεία του ως «ανήμποροι θεατές».

«Ανήμποροι θεατές… Παρακολουθούμε τον κλέφτη που περνάει με το αυτοκίνητό μας τα διόδια όλης της χώρας… Με το αυτοκίνητό μας!!! Που έκλεψε κάτω από το σπίτι μας», έγραψε η Κατερίνα Γιώτα στο Instagram και το post έκανε αναδημοσίευση ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Όπως εξήγησε ο αγαπημένος ηθοποιός, μπορούσε να παρακολουθεί τις κινήσεις του δράστη λόγω του e-pass, και ήδη έχει απευθυνθεί στην αστυνομία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τους κλέβουν τους κόπους μιας ζωής, αυτοκίνητα….τους πειράζουν τις κόρες και τους γιούς…μπουκάρουν στα σπίτια τους και τρέμει για μια ζωή μετά το φυλοκάρδι τους….τους κλέβουν τα εισοδήματα ΕΝΦΙΑ, Φόροι κ.τ.λ…δίνουν αβέρτα ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ..όχι απλά υπηκοότητα σε κατάμαυρους λαθροκανίβαλους,500 ευρα στους λάθρο από τα ΑΤΜ…και …και …και κι όμως τα βόδια επειδή είναι “δημοκράτες” και καλά δεν ψηφίζουν Κασιδιάρη (ή έστω Βελόπουλο) μη τους πουν Φασίστες…στα @@@πάρια σας τι θα σας πούν ρε @@λάκες..χάνεται η πατρίδα και η πίστη ρε κοπρόσκυλα !!!

  2. Χα χα χα …αυτός δεν έλεγε refugees welcome και λοιπές αντιφα μακακιες όπως δεν υπάρχουν λαθραιοι άνθρωποι ? Ας χαρεί λοιπόν τα αποτελέσματα των ανοικτών συνόρων κλαίγοντας για το αυτοκίνητο του.

Leave a Response