Έκαναν κόντρες «πιάνοντας» τα 292 χιλιόμετρα – Τους πρόδωσαν τα τρομακτικά βίντεο που ανάρτησαν

Κοινοποίηση:
kontres

Δύο βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, αποτέλεσαν την αιτία να ξεκινήσει συντονισμένη έρευνα, οι Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και να δημιουργηθεί δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων. Σε αυτά, φαίνονται δύο ασυνείδητοι οδηγοί, να οδηγούν με ταχύτητες έως και 292 χλμ την ώρα.

Πιο συγκεκριμένα, τα βίντεο τραβήχθηκαν από τους οδηγούς, οι οποίοι κρατώντας το κινητό στο χέρι τους, αναπτύσουν ακραίες ταχύτητες, κάνοντας κόντρες στην παραλιακή Αθηνών – Σουνίου. Με ταχύτητα 220 χιλιομέτρων την ώρα εντοπίστηκαν στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της περιοχής των Μεγάρων, ενώ υψηλές ταχύτητες καταγράφηκαν και σε άλλους πολυσύχναστους δρόμους του λεκανοπεδίου και ευρύτερα.

Τα βίντεο που θέλησαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους, για κακή τους τύχη έφτασαν στα χέρια των Αρχών. Έτσι, αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, μετά από επιστάμενες έρευνες, ταυτοποίησαν τα υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητά τους και εντόπισαν τους δύο οδηγούς, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατ’ εξακολούθηση παράβαση του άρθρου 290Α Ποινικού Κώδικα για επικίνδυνη οδήγηση, υπερβολική ταχύτητα, επικίνδυνοι ελιγμοί, αντικανονικό προσπέρασμα, παραβίαση διπλής διαχωριστικής γραμμής, χρήση κινητού τηλεφώνου.

Το πιο τρομακτικό είναι πως οι ασυνειδήτοι αυτοί οδηγοί, έθεταν σε κίνδυνο τόσο τον εαυτό τους όσο και τους γύρω τους, ενώ έσπευαν να δημοσιοποιούν τα «επιτεύγματα» τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αμα εισαι κάγκουρας παντα το μυαλο σου θα ειναι κολλημενο πως να κανεις φιγουρα

  2. Μπάσταρδοι, εύχομαι να σας κόψει ο χάρος με το δρεπάνι το κεφάλι σύντομα, προτού πάρετε κάποιον αθώο στον λαιμό σας.

  3. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΣΟΥΝ ? ΣΑΜΠΩΣ ΘΑ ΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ ?

  4. Να τους πάρουν το δίπλωμα για πάντα κατάσχεση το κάθε όχημα τους και να τους βάλουν και φυλακή διότι δεν πάει άλλο η κατάσταση αυτή των γελοίων και επικίνδυνων αυτών ανθρώπων

    1. Ποιο δίπλωμα ρε φίλε; Χέστηκαν. Με ένα τηλ. στον μπατσάκο από έναν φίλο… βουλευτή, το πήραν πίσω το δίπλωμα μετά από 20 μέρες. Κατάσχεση του αμαξιού και πρόστιμο 100.000 ευρώ είναι η λύση για τις ψευτομαγκιές των 292 χμ/ώρα. Και εμένα με τον κουβά των 1.200 κυβικών που έχω για να πάω στη δουλειά, με σταματάνε οι βρωμόμπατσοι για να δούνε αν έχω τέλη και κτέο, ενώ μπορούν αυτόματα να τα δούνε αυτά .έσω πινακίδας’ χωρίς να μου σπάνε την πούτσα κάθε φορά. Κωλοκράτος. Και οι αληταράδες κάνουν πάρτυ.

      1. Δυστυχώς είσαι πολύ σωστός σε όλα αλλά σε ποια χώρα του κόσμου το χρήμα δεν αγοράζει τα πάντα;

Comments are closed.