«Έδεσε» τον Κοτάρσκι ο ΠΑΟΚ μέχρι το 2028

Κοινοποίηση:
Κοτάρσκιι

Τελείωσε άμεσα το θέμα της επέκτασης του Ντόμινικ Κοτάρσκι ο ΠΑΟΚ!
Ο «δικέφαλος του βορρά» λίγη μόλις ώρα μετά την κατάθεση της πρότασης στον Κροάτη τερματοφύλακα, έλαβε θετική απάντηση από τον ίδιο και προχώρησε στην ανακοίνωση της ανανέωσης μέχρι το 2028!
Αξίζει να τονιστεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε αρχικά την πρόθεση να ανανεώσει με τον Κοτάρσκι ως το 2027, ωστόσο η συμφωνία επήλθε για έναν χρόνο περισσότερο με αυξημένες αποδοχές.
Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον νεαρό τερματοφύλακα το καλοκαίρι του 2022, έναντι 2 εκατ. ευρώ από την Γκόριτσα, ενώ προ μηνών είχε εκφράσει η Μπάγερν ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Mr.Fanastic 2028…
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ντόμινικ Κοτάρσκι μέχρι τις 30.06 του 2028.
Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Δικέφαλο ως ένας ανερχόμενος τερματοφύλακας και άμεσα κατάφερε να καθιερωθεί ως ένας εκ των κορυφαίων του ελληνικού πρωταθλήματος. Απίθανες επεμβάσεις, εξαιρετικός με τη μπάλα στα πόδια και με απαράμιλλη για την ηλικία του ωριμότητα, μετατράπηκε γρήγορα σε μία από τις σταθερές του Δικεφάλου.
Μέχρι σήμερα έχει υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου σε 56 παιχνίδια, μετρώντας 25 clean sheets.Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ο Κροάτης τερματοφύλακας έφτασαν σε συμφωνία κι ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι τον Ιούνιο του 2028!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.