Έγκλημα στο Μαρούσι: Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια εγκλεισμού η 18χρονη που σκότωσε την 22χρονη φίλη της

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Η 18χρονη θα παραμείνει για τα επόμενα 8 χρόνια σε κατάστημα κράτησης νέων, ενώ τόσο ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας, όσο και η οικογένειά της, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους τόσο για την απόφαση όσο και για όλη τη διαδικασία.

Η διαδικασία κράτησε 5 ημέρες και μάλιστα, πολλές φορές ήταν μεταμεσονύκτια… Τελικά, το δικαστήριο έβγαλε σήμερα απόφαση για την 18χρονη, που σκότωσε την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι.


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το γραφείο του Αλέξη Κούγια:

«Τόσο ο επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιος Κούγιας, όσο και οι γονείς της ανήλικης, επίλεκτος καρδιολόγος και επίλεκτη καθηγήτρια, θέλουμε να εκφράσουμε προς την Πρόεδρο και τα μέλη του Δικαστηρίου που εξέδωσε αυτήν την απόφαση την απόλυτη ευγνωμοσύνη μας τόσο για τη διαδικασία, που ήταν υποδειγματική, όσο και για τη διδακτική και κοινωνιολογική προσέγγιση, την οποίαν έκαναν οι κυρίες δικαστές».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση «η 18χρονη, η οποία ομολόγησε την ενοχή της, υπήρξε άριστη μαθήτρια, με τέλεια γνώση αγγλικών, γαλλικών, μουσικός τριών οργάνων και Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αγώνισμα των 10.000 μέτρων νεανίδων, εξέφρασε τη συντριβή της για την εγκληματική της συμπεριφορά και προετοιμάζεται προκειμένου να εισαχθεί μέσω πανελληνίων εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΝΟΜΙΚΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟ-ΝΟΜΩΝ

  2. Θα γίνει κι αυτή γιατρός σαν τον Αναγνωστόπουλο που ήθελε να γίνει δικηγόρος..Κι αν τη βάλει ο δαίμονας να σκοτώνει τους ασθενείς; Γιατί τα δαιμόνια είναι μέσα της, δεν έχουν φύγει.

  3. Ήταν ψυχασθενής έλεγαν οι γονείς της και επιπλέον δολοφόνος και θα δώσει ιατρική; Δεν πάμε καλά

  4. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΖΟΥΜΕ…. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ

  5. Δεν είμαστε καλά! Δεν έχουμε μυαλό! Τί χάλια είν’ αυτά; Το εφετείο ας ελπίσουμε να αποδώσει δικαιοσύνη…

Comments are closed.