Έγκλημα στη Μάνη: «Θα αφήσω να σκοτώσει εμένα για να λυτρωθείτε εσείς» είπε η 44χρονη πριν πεθάνει

Κοινοποίηση:
dolofonia-peiraia708

Η αδερφής της 44χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, μπροστά στα μάτια της 16χρονης κόρης τους στον Πύργο Διρού, αποκάλυψε τα τελευταία λόγια του θύματος και ράγισε καρδιές.

«Δε θα αφήσω κοριτσάκι μου να σκοτώσει εσένα. Θα αφήσω να σκοτώσει εμένα για να λυτρωθείτε εσείς», φέρεται να είναι οι τελευταίες λέξεις της 44χρονης προς την κόρης της, τη στιγμή που ο σύζυγός της την κυνηγούσε με τη κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους. Αυτό αποκάλυψε το νεαρό κορίτσι στη θεία της.

Μιλώντας στο STAR, η αδελφή της 44χρονης ανέφερε επίσης ότι ο γαμπρός της είχε μελετήσει το πώς θα «ξεφορτωθεί» τη σύζυγό του και ότι σκεφτόταν «είτε να την κλείσει σε ψυχιατρείο, είτε να τη χωρίσει είτε να τη σκοτώσει». Φέρεται να έλεγε σε όλους για το πώς θα την βγάλει από τη μέση.

Μάλιστα, η αδελφή του θύματος αποκάλυψε ότι οι τσακωμοί ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί και ότι ο κατηγορούμενος είχε στην κατοχή του, τόσο στο σπίτι όσο και στο μαγαζί που διατηρούσε, τρεις καραμπίνες και φυσίγγια.

«Η αδερφή μου ήθελε να πάει στην αστυνομία. Αλλά εκεί είναι ο γνωστός του γνωστού και φοβόταν», πρόσθεσε η αδερφή του θύματος, κάνοντας έκκληση προς όλες τις γυναίκες που βιώνουν ανάλογες καταστάσεις να τολμούν και να μιλούν για ανάλογα προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζουν.

«Ήταν μια εξαιρετική κοπέλα και αγαπούσε τα παιδιά της… Δεν την άφηνε να μας βλέπει», πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οί αρχαίες τραγωδιές τού Ευριπίδη,τού Σοφοκλή,τού Αισχύλου επεναλαμβάνονται σήμερα στήν Μάνη.Ενας εγκληματικός πατέρας καταστρέφει μία ολόκληρη οικογένεια..Η μητέρα νεκρή ο παππούς νεκρός καί δύο ανήλικα
    παιδιά έρημα καί δυστυχισμένα.Στή Μάνη οί οικογενιακοί δεσμοί είναι ακόμα άθικτοι.Καποιος συγγενής θα περιθάλψει τά άτυχα παιδιά.Από τό κράτος όπως πάντα καμία μέριμνα.
    Γιάννης Λάκων

  2. ψεμματα εννοω για το κομματι “τα τελευταια λογια του θυματος” ΟΧΙ για τα υπολοιπα λεγομενα….

Leave a Response