Έγκλημα στην Καβάλα: Σοκαριστικές εικόνες από το σπίτι που «βάφτηκε» με αίμα

Κοινοποίηση:
ΚΑΒΑΛΑ

Παγωμένο εξακολουθεί να είναι το πανελλήνιο από τη συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης γυναίκας και του μόλις δέκα μηνών παιδιού της από τον σύντροφό και πατέρα του παιδιού ο οποίος μετά την πράξη του έδωσε τέλος στη ζωή του. Τραγικές φιγούρες η μητέρα και τα αδέλφια της 32χρονης που ακόμη δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν τη φρικτή τραγωδία, που άλλαξε δραματικά τη ζωή τους από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ο φόβος ότι αυτή η σχέση μεταξύ των δύο, θα είχε άσχημο τέλος υπήρχε, όπως λέει ο αγαπημένος θείος της άτυχης γυναίκας, όπως όμως εξηγεί δε μπορούσε να φανταστεί ότι θα γίνονταν πράξη οι απειλές του 56χρονου που είχαν προηγηθεί και είχαν θορυβήσει και αναστατώσει τον ίδιο όταν η αγαπημένη του ανιψιά τον ενημέρωσε σχετικά.

 

«Οι σχέσεις τους ήταν στα άκρα, είχε απειλήσει ότι θα τη σκοτώσει πριν λίγο καιρό αν έπαιρνε το παιδί και έφευγε. Όταν μου το είπε έπαθα σοκ, ήξερα ότι το τελευταίο δίμηνο είχε πάει στο σπίτι του παππού για να μένει εκεί με το παιδί. Εγώ της είπα σήκω και φύγε, μη γίνει τίποτα κακό σα να είχα ένα προαίσθημα. Τι να πω; Δε φανταζόμουν  ότι θα τους σκότωνε. Τραγωδία, ανείπωτη τραγωδία», θα πει ο θείος της 32χρονης και θα ξεσπάσει σε λυγμούς.

Στο μεταξύ σοκάρουν οι εικόνες από το σπίτι-στάνη που βάφτηκε με το αίμα της 32χρονης και του παιδιού της από τα χέρια του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού. Οι φωτογραφίες με το ζευγάρι είναι ακόμη στον τοίχο του εσωτερικού ενός σπιτιού, που παρουσιάζει ήδη εικόνα εγκατάλειψης όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: