16/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Έγκλημα στα Τέμπη: Ξεπέρασε τις 500.000 υπογραφές το διαδικτυακό ψήφισμα για την κατάργηση βουλευτικής ασυλίας

Κοινοποίηση:
15tempi-696x464-1

«Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική»

Η πλατφόρμα change.org μέσα από την οποία οι συγγενείς των θυμάτων από το έγκλημα στα Τέμπη θέτουν διαδικτυακό ψήφισμα υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας των πολιτικών υπευθύνων, έχει συγκεντρώσει πάνω από 500 χιλιάδες υπογραφές. 

Η Μαρία Καρυστιανού μαζί με άλλους γονείς και οικογένειες θυμάτων και τραυματιών της εθνικής τραγωδίας θέλησαν με τις υπογραφές αυτές να δείξουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ότι δεν είναι μόνοι τους και στο πλευρό τους έχουν πολλούς Έλληνες που πιστεύουν ότι πρέπει η αλήθεια για το έγκλημα στα Τέμπη να λάμψει.

 Στο μήνυμα – κάλεσμά της η Μαρία Καρυστιανού είχε αναφέρει: «Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από τη Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων. Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική, ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι! Κατά τη διαδικασία θα σας ζητηθεί χρηματικό ποσό, το οποίο θα είναι προαιρετικό και δεν αφορά τον σύλλογο «Τέμπη 2023» αλλά την πλατφόρμα που φιλοξενεί το ψήφισμα. Επιλέγετε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρημάτων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας».
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΥΖΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΛΙΑΝΗ,
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΕΣ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΞΩ

  2. ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ… ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΑ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ” ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ; ΤΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Ε;

Comments are closed.