Έγινε και αυτό στη Λάρισα: Η Δημοτική Αστυνομία έκοψε κλήση σε δημοτικό όχημα! [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
oxhma-deyal-klhsh-780x405

Απίστευτο κι όμως αληθινό και έγινε σήμερα Παρασκευή στη Λάρισα. Σύμφωνα με μαρτυρία αναγνώστη του onlarissa.gr, όχημα της ΔΕΥΑΛ απέκλεισε την είσοδο σε πεζόδρομο της πόλης όπου είναι τοποθετημένες οι βυθιζόμενες μπάρες του νέου συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης.

Μάλιστα το αυτοκίνητο της ΔΕΥΑΛ είχε αποκλείσει την είσοδο στον πεζόδρομο για μια ολόκληρη ώρα, με αποτέλεσμα να καταφτάσει στο σημείο η Δημοτική Αστυνομία και να κόψει κλήση στο δημοτικό όχημα.

Δείτε φωτογραφίες:

oxhma-deyal1-klhsh oxhma-deyal2-klhsh

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Να καταργηθεί άμεσα αυτό το έκτρωμα που ονομάζεται παρανόμος αστυνομία. Οι δήμοι δεν χρειάζονται τέτοιες τραμπούκικες υπηρεσίες. Υπάρχει η ΕΛ.ΑΣ, υπάρχρι η τουριστική αστυνομία που λειτουργούν άψογα. Η δημοτική αστυνομία είναι περριτή, δαπανηρή και φυσικά δημιουργούν συνεχώς προβλήματα. Έχουμε δει τους τραμπουκισμούς τους

  2. Οι φωτογραφιες ειναι απο δρομο που οδηγει στο φρουριο. Αυτος ο δρομος εχει ιστορικη αξια, εκει παλια ηταν τα “εν χροιμασι εκδιδομενων καταστηματα ψυχαγωγιας”.

  3. Ενω σε αλλες περιπτωσεις δεν κοβουν. Διαβασεις πεζων καταστρατηγουνται με παρκαρισμα. Διπλοπαρκαρισματα που μετατρεπουν δρομο με 4 λωριδες , σε μια. Βάλαν τις μπαρες τωρα ντε και χαιρονται στο δημο λάρισας. Και εχουν γεμισει ολους τους πεζοδρομους με καμερες ( λες και δεν ξερουμε οτι δεν ειναι μονο για αυτοκινητα). Επισης να πω οτι ο δημαρχος χαλαει συνεχεια δρομους και τους μετατρεπει σε πεζοδρομους. Το κεντρικο παρκινγκ εχει ταμπελα λιγο παραπλανιση. Λεει με μεγαλο μεγεθος γραμματων το 1 ευρω ( που ισχυει για τις επομενες ωρες) και με μικρα γραμματα το ποσο της 1ης ωρας. Γενικα τα κεντρικα παρκινγ στη λαρισα με τετοιο κοστος ειναι αχρηστα. Δεν υπαρχει να παρκαρεις στο κεντρο. Η δημοτικη αρχη κανει εργα επιδειξης και οχι ουσιας.

Comments are closed.