Έβγαλαν ανακοίνωση τα “κοράκια” στη Σκόπελο – Διαψεύδουν ότι ζητήθηκαν 4.000 ευρώ για να μεταφέρουν την άτυχη γυναίκα που σκοτώθηκε από κεραυνό.

Κοινοποίηση:
unnamed-53

Ανακοίνωση είχαμε πριν από λίγη ώρα, από την Ένωση Λειτουργών Κηδειών στη Σκόπελο, με σκοπό όπως αναφέρουν να αποκατασταθεί η αλήθεια, σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ζητήθηκαν από γραφείο 4.000 ευρώ, για τη μεταφορά της σορού της άτυχης γυναίκας που χτυπήθηκε από κεραυνό, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Την Τρίτη 26 Μαΐου 2020, ενημερώθηκε η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, για θάνατο γυναίκας στην Σκόπελο. Ως όφειλε ενημέρωσε μέλος της που θα αναλάβει το συμβάν.

Για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, δεδομένου ότι, υπηρεσία αντίστοιχη δεν λειτουργεί στην Σκόπελο ή στο Βόλο, απαιτείται η μεταφορά της σορού στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Διευκρινίζεται ότι, για την μεταφορά της σορού από την Σκόπελο στο Βόλο, στη συνέχεια στη Λάρισα, επιστροφή της σορού από τη Λάρισα στο Βόλο και μεταφορά της στην Σκόπελο, τακτοποίηση της σορού συμπεριλαμβανομένου και ΦΠΑ, ζητήθηκε το ποσό των 1.000ευρώ.

Τα ποσά που αναφέρθηκαν σε ρεπορτάζ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα.

Για το λόγο αυτό ζητούμε όπως προχωρήσετε άμεσα στην αποκατάσταση της αλήθειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response