Έβαλαν σταυρό – Οι Ρώσοι με 700.000 στρατιώτες θα επιτεθούν σκληρά, οι Γάλλοι τρέμουν

Κοινοποίηση:
18be42a508d8c8fb564ba9b01cfd0f42_XL

Έβαλαν σταυρό… στην Ουκρανία…

Ο πρώην αρχηγός του Πολωνικού στρατού τόνισε «σταματήστε η Ουκρανία έχει καταρρεύσει οι νεκροί και οι τραυματίες είναι πάνω από 1 εκατ… δεν υπάρχουν εφεδρείες, δεν υπάρχουν στρατιώτες να πολεμήσουν»…
Έβαλαν σταυρό στην Ουκρανία και οι Γάλλοι αφού ο Macron ο Γάλλος Πρόεδρος έντρομος δηλώνει ότι η Ουκρανία θα πέσει πολύ σύντομα…

Έβαλαν σταυρό στην Ουκρανία και οι Αμερικανοί ειδικά η CIA που προβλέπει ότι όταν ξεκινήσει η μεγάλη αντεπίθεση των Ρώσων θα χαθούν κρίσιμες στρατηγικά Ουκρανικές πόλεις…
Οι Ρώσοι ετοιμάζουν 700.000 στρατιώτες μαζί με τις εφεδρείες για την μεγάλη αντεπίθεση του Καλοκαιριού 2024… τώρα εξαντλούν τους Ουκρανούς, τους διαλύουν μεθοδικά και όταν όλα θα έχουν καταρρεύσει θα ξεκινήσουν πολυμέτωπη επίθεση σε 6 μέτωπα με βάση ορισμένους αναλυτές…
Επίσης ετοιμάζουν τις FAB 3.000 δηλαδή τις βόμβες τρόμου όπου πέσουν οι άγγελοι του σκότους εμφανίζονται και αφαιρούν αδιακρίτως ψυχές.

Μόνο ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ ναύαρχος Rob Bauer βλέπει ότι η Ουκρανία μπορεί να σωθεί αλλά πολλοί προειδοποιούν ο στρατός του ΝΑΤΟ που θα εμφανιστεί στην Ουκρανία θα επιστρέψει μέσα σε φέρετρα… δεν θα έχουν καμία τύχη.
Οι Ρώσοι βομβάρδισαν το Kharkiv που έμεινε χωρίς φως και νερό, συνεχίζουν την προέλαση στην κατεύθυνση Kupyansk, κατέλαβαν το Tonenke (δυτικά της Avdiivka)
Γεωγραφικά πλάνα που δημοσιεύθηκαν στις 21 Μαρτίου υποδεικνύουν ότι οι ρωσικές δυνάμεις προέλασαν πρόσφατα βόρεια του Ivanivske (δυτικά του Bakhmut) και βάζουν στόχο το Chasiv Yar
Ο Ρωσικός στρατός συνεχίζει την προέλαση στο Robotyne στην κατεύθυνση Zaporizhia ενώ κατέφεραν οι ρωσικές δυνάμεις και έκαναν επιβεβαιωμένη προέλαση βόρεια του Pidstepne (4 χιλιόμετρα νότια του ποταμού Dnipro) στην ανατολική όχθη της Kherson….μετά από μήνες.

Το Kharkiv έμεινε χωρίς ρεύμα μετά από 15 εκρήξεις, υπάρχουν προβλήματα με την υδροδότηση

Χωρίς ρεύμα έμεινε το Kharkiv εν μέσω προειδοποίησης αεροπορικής επιδρομής στην πόλη και εκρήξεων, αναφέρει το ουκρανικό πρακτορείο UNIAN.
«Το Kharkiv έμεινε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και υπάρχουν προβλήματα με την παροχή νερού».
Νωρίτερα, το πρακτορείο, επικαλούμενο τις αρχές, ανέφερε ότι 15 εκρήξεις σημειώθηκαν στο Kharkiv.
Εν τω μεταξύ, συναγερμός έχει κηρυχθεί σε όλη την Ουκρανία.
Από τις 10 Οκτωβρίου 2022, τα ρωσικά στρατεύματα εξαπολύουν πυραυλικές επιθέσεις σε εγκαταστάσεις ενέργειας, αμυντικής βιομηχανίας, στρατιωτικής διοίκησης και επικοινωνιών σε όλη την Ουκρανία.

Politico: O Macron αναγνωρίζει ότι η Ουκρανία θα πέσει σύντομα, θα υποστεί βαριά ήττα

Η Ουκρανία μπορεί να αντιμετωπίσει βαριά ήττα στο εγγύς μέλλον, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Macron σε ιδιωτική συνομιλία στο Μέγαρο των Ηλυσίων, γράφει το Politico , επικαλούμενο τους συμμετέχοντες στη συνομιλία.

«Η Ουκρανία θα μπορούσε να πέσει πολύ σύντομα», δήλωσε o Macron.
Σύμφωνα με τον Macron, αυτό που πραγματικά χρειάζεται είναι η κινητοποίηση.
«Υπάρχει ανάγκη για μια πραγματική αποκατάσταση των στρατευμάτων, μια πολύ μεγαλύτερη κινητοποίηση», ανέφερε ο Macron ουσιαστικά ο Γάλλος Πρόεδρος ζητάει και άλλους Ουκρανούς να σκοτωθούν.
Στα τέλη Φεβρουαρίου, ο Γάλλος πρόεδρος ανακοίνωσε ότι οι δυτικοί ηγέτες συζήτησαν το ενδεχόμενο αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με τον Macron, δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε συναίνεση, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Ταυτόχρονα, σε συνάντηση με ηγέτες της αντιπολίτευσης στις αρχές Μαρτίου, δήλωσε ξανά ότι το Παρίσι δεν έχει όρια και κόκκινες γραμμές στο θέμα της βοήθειας προς την Ουκρανία.

Οι Ουκρανοί τρέμουν: Οι Ρώσοι ετοιμάζουν εφεδρείες για την μεγάλη αντεπίθεση του Καλοκαιριού 2024 – Καταρρέει η Ουκρανική άμυνα

Η ρωσική στρατιωτική διοίκηση φαίνεται να σχηματίζει εφεδρεία ικανή να συντηρήσει τις συνεχιζόμενες επιθετικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία.
Ο Ουκρανός στρατιωτικός παρατηρητής Kostyantyn Mashovets δήλωσε ότι η ρωσική στρατιωτική διοίκηση σχεδιάζει να είναι επιχειρησιακό το μεγαλύτερο μέρος των «στρατηγικών εφεδρειών» της ενόψει της επίθεσης της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2024, αλλά πρότεινε ότι είναι απίθανο οι «στρατηγικές εφεδρείες» της Ρωσίας να εξοπλιστούν σε πλήρη ισχύ.
Ο Mashovets δήλωσε ότι οι ρωσικές αρχές προσπαθούν να διπλασιάσουν το εργοστάσιο επισκευής τεθωρακισμένων σε όγκους παραγωγής αλλά ότι αυτή η προσπάθεια πιθανότατα δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2024 αντί για το καλοκαίρι του 2024 όπως είχε προγραμματιστεί.
Ο Mashovets πρότεινε ότι η ικανότητα της Ρωσίας να παράγει νέα όπλα και εξοπλισμό και να εκσυγχρονίζει τα παλιά συστήματα «δεν αντιστοιχεί» με το πόσο γρήγορα η Ρωσία ελπίζει να εξοπλίσει τα στρατηγικά της αποθέματα.

Καταρρέει η ουκρανική άμυνα

Οι ρωσικές επιθετικές τακτικές πιθανότατα θα πιέσουν όλο και περισσότερο την ουκρανική άμυνα όσο συνεχίζονται οι καθυστερήσεις στη δυτική βοήθεια.
Οι ρωσικές δυνάμεις βασίζονται γενικά στο ανθρώπινο δυναμικό και την υπεροχή υλικού τους για να διεξάγουν έναν σχετικά σταθερό ρυθμό επιθέσεων εναντίον ουκρανικών θέσεων κατά μήκος της πρώτης γραμμής με την ελπίδα να καταστρέψουν τους Ουκρανούς και να θέσουν όρους για την εκμετάλλευση των ουκρανικών τρωτών σημείων.

Οι ρωσικές δυνάμεις επεκτείνουν επίσης τη χρήση συστημάτων τακτικής αεροπορίας, μη επανδρωμένων αεροσκαφών και ηλεκτρονικού πολέμου (EW) στην Ουκρανία για να προετοιμαστούν και να υποστηρίξουν αυτές τις επιθέσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διεξάγουν πυρά πυροβολικού που υπερβαίνουν τα πυρά του ουκρανικού πυροβολικού σε αναλογία έως και 10 προς 1…
Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν αυξήσει σημαντικά τις κατευθυνόμενες βόμβες ολίσθησης εναντίον οπισθίων και μετωπικών θέσεων της Ουκρανίας το 2024, κυρίως χρησιμοποιώντας μαζικές βόμβες ολίσθησης για τακτικό αποτέλεσμα κατά την κατάληψη της Avdiivka στα μέσα Φεβρουαρίου.
Οι ρωσικές και ουκρανικές δυνάμεις έχουν ενσωματώσει σε μεγάλο βαθμό drones στα συγκροτήματα αναγνώρισης-πυροβολισμού τους (RFC) κατά μήκος της πρώτης γραμμής, και οι ρωσικές δυνάμεις βασίζονται σε drones τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια των επιθέσεων.

Ένας Ουκρανός διοικητής δήλωσε στις 20 Μαρτίου ότι οι ρωσικές δυνάμεις στην κατεύθυνση Bakhmut χρησιμοποιούν επί του παρόντος drones πρώτου προσώπου (FPV) τη νύχτα αφού οι ρωσικές μονάδες πυροβολικού διεξάγουν έμμεσο πυρ κατά τη διάρκεια της ημέρας, υποδηλώνοντας ότι οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να πειραματίζονται με τακτικά drones.

Οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποιούν ευρέως συστήματα EW σε όλο το μέτωπο για να διαταράξουν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Ουκρανίας και σύμφωνα με πληροφορίες εξοπλίζουν ολοένα και περισσότερο τα τεθωρακισμένα οχήματα με συστήματα EW για να ελαχιστοποιήσουν την απειλή που θέτουν τα ουκρανικά drones σε μηχανοκίνητες επιθέσεις

Τα πλεονεκτήματα του ρωσικού πυροβολικού επιτρέπουν στις ρωσικές δυνάμεις να παρέχουν εκτεταμένη προετοιμασία πυροβολικού και κάλυψη για ρωσικές επιθέσεις και πιθανότατα επιτρέπουν στις ρωσικές δυνάμεις να υποβαθμίζουν συστηματικά τις ουκρανικές οχυρώσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: