Έβαλαν και τους πολιτικούς στη λίστα! 32χρονη κατήγγειλλε Κύπριο πολιτικό για παρενόχληση

Κοινοποίηση:
viasmos

Αίσθηση προκαλεί στην Κύπρο καταγγελία που υποβλήθηκε στις αρχές από 32χρονη γυναίκα, για σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό Κύπριο πολιτικό το 2014.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, ο πολιτικός κάλεσε τη νεαρή κοπέλα στο διαμέρισμά του και προέβη σε άσεμνες πράξεις. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που διετέλεσε και στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς και στο κυπριακό κοινοβούλιο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 32χρονη σήμερα γυναίκα κατήγγειλε τα όσα έζησε ενθαρρυμένη από τις καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες για υποθέσεις παρενοχλήσεων. Η καταγγελία όπως ενημερώνεται το SigmaLive υποβλήθηκε την περασμένη βδομάδα στις Αρχές οι οποίες άρχισαν τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ενώπιον των κυπριακών Αρχών βρίσκονται συνολικά εφτά καταγγελίες, όλες από τον χώρο του Αθλητισμού. Τον ασκό του Αιόλου, άνοιξε η καταγγελία της σκοπεύτριας Άντρης Ελευθερίου. Αναφορές για κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις υπήρξαν και για τον χώρο του Πολιτισμού εντούτοις ενώπιον των Αρχών δεν έφθασε ακόμη κάποια καταγγελία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response