Άφησε το μωρό της να πεθάνει από θερμοπληξία, πήγε για ψώνια και πούλησε τα ρούχα του στο Facebook! Μάνα- «τέρας» στη Βρετανία! (φωτο)

Κοινοποίηση:
αα

Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο για τη μάνα στη Βρετανία που άφησε το μωρό της να πεθάνει από θερμοπληξία στην κούνια στο δωμάτιό του για να πάει για ψώνια. Μετά την καταδίκη της την περασμένη εβδομάδα σε μόλις δύο χρόνια φυλάκιση, τώρα αποκαλύπτεται ότι μετά τον θάνατο του παιδιού πούλησε τα ρουχαλάκια του στο facebook!

Ακόμη και τον κουμπαρά του μικρού Ιθαν πούλησε η 35χρονη Στέισι Ντέιβις από το Μέλκσαμ του Γουίλσιρ, βάζοντας στην τσέπη της 5,8 ευρώ, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Από φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο facebook προκύπτει ότι μεταξύ άλλων έβαλε πωλητήριο σε πέντε κορμάκια του μωρού, ζητώντας 4,5 ευρώ για καθένα, σε ρουχαλάκια για 5,8 το καθένα και σε βρεφικό μπουρνούζι για 11,6 ευρώ. Εφτιαξε μάλιστα και «πακέτο ευκαιρίας» με ρούχα του μωρού, το οποίο πουλούσε για 21,2 ευρώ, διαφημίζοντας ότι είναι σε «εξαιρετική κατάσταση» και πρακτικά «σαν καινούργια».

Αρχισε να πουλάει τα ρούχα του, που ήταν κατάλληλα για μωρά τριών μέχρι έξι μηνών, τον Νοέμβριο του 2019, έναν χρόνο και πέντε μήνες μετά τον θάνατο του Ιθαν, μια καυτή ημέρα του καλοκαιριού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. οχι ρε φιλε, δεν ειναι μαυρη! τωρα πως θα πανηγυρισουν οι χουνταιοι??

Comments are closed.