Άτακτη κυβερνητική υποχώρηση: «Σβήνουν» τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών!

Κοινοποίηση:
ΠΛΕΥΡΗΣ

H κυβέρνηση υποχωρεί ατάκτως ενόψει εκλογών και «σβήνει» τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών ενώ ετοιμάζεται να επαναφέρει πίσω και τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

Σβήνονται τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στους ανεμβολίαστος άνω των 60 ετών όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος πρόσθεσε πως θα επανεξεταστεί και το θέμα των ανεμβολίαστων υγειονομικών.

Ο Θάνος Πλεύρης σημείωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι το 80% των πολιτών που είναι άνω των 60 ετών έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Σχετικά με τα πρόστιμα των ανεμβολίαστων, ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι τα πρόστιμα θα σβηστούν.

Δεν είπε βέβαια τι θα γίνει με τα πρόστιμα τα οποία έχουν πληρωθεί. Θα επιστρέψει πίσω στους ανθρώπους αυτούς τα χρήματά τους;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Αν η συμμορια της Μαφιας παρει πανω απο 5% ποσοστο στις εκλογες,τοτε ειμαστε εντελως ζωα και καλα μας κανουν και μας γ…
    Αν δεν τους εξαφανισετε στις εκλογες ειστε πανηλιθιοι και οτι και να παθετε σας αξιζει.
    Μαυρο στη συμμορια της Μαφιας,να πανε στο 5%…δειξτε τους οτι δεν ειστε ενα κοπαδι ηλιθιων.

  2. Με αυτό το σκουλήκ με αυτο το κομπλεξικο σκουπίδι,θα τα πούμε την μέρα των εκλογών,να μας περιμενει

  3. Για τους εργαζόμενους ισχύει το πρόστιμο τιμωρίας για ραπίντ κάθε εβδομάδα με μισθούς πείνας, για το καλό μας όλα αυτά βέβαια….

  4. ΚΗΡΙΕ ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ………..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΕΙΜΟ ΙΣΧΥΕΙ…….

    1. ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΗΤΑΝ Μ Ο Ν Ο ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ

  5. εκλογες ερχονται και θα παρουν παπαρια και τρεχουν μπας και σωσουν την ξεφτιλα που θα παθουν

  6. ακομα ζει αυτος ??δε βρεθηκε ενας να του φυτεψει μια καλη καλη να τον ξαπλωσει χαμο ?>??????

  7. Εγώ γιατί κατάλαβα ότι θα σβήσουν το πρόστιμο όλων αυτών που εκ’ των υστέρων εμβολιαστηκαν???????

  8. Το τι ερχεται αν ξαναβγει ο Μητσοτακης δεν χρειαζεται να εισαι εξυπνος να καταλαβεις. Ολοκαυτωμα!

    Οσο γι αυτον τον Πλευρη ειναι τοσο ασημαντος που δεν θελω να διαβασω ουτε αυτο το αρθρο εστω και που ειναι ευνοικο για μενα. Θα του δωσω στην ουσια βημα για ψηφοθηρια. Ουτως η αλλως δεν ξερουν να κανουν ουτε να προσφερουν τιποτα αλλο. Ντροπη και αισχος σε ολους τους πολιτικους!

  9. Ρε μέσα και οι δύο….τι άτακτη υποχώρηση και μαλακίες…μέσα στην μπουζου όλοι…δολοφόνοι…

  10. Δεν εννοεί αυτό που καταλάβατε. Θα σβήσουν τα πρόστιμα, όσων πήγαν και εμβολιάστηκαν, εφόσον είχαν επιβληθεί τα πρόστιμα. Όσοι δεν εμβολιάστηκαν, εξακολουθούν να τα οφείλουν .
    Βέβαια, εννοείται, είτε έτσι είτε αλλιώς, ψήφο δεν πρόκειται να δουν, όχι μόνον για την αισχρή αντισυνταγματική υποχρεωτικότητα, αλλά, εν γένει για την άθλια διακυβέρνησή τους. ( Φιάσκο πανδημίας, αναστολές-αυτοκτονίες υγειονομικών, δολοφονίες εμβολιασμένων, μεταναστευτικό, ενεργειακό, ψίχουλα στους Έλληνες, προστασία-ατιμωρησία λάθρο, και αυταρχική επιβολή των ανωμαλιών των Λοατκι).
    .

    1. ΛΑΘΟΣ, ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟΜΠΗΚΕ Μ Ο Ν Ο ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ. ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ

    2. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΨΗΦΟ;

  11. Σε αυτούς που έκαναν το εμβόλιο έστω και μετά το πρόστιμο σβήνει. Σε αυτούς που δεν το έκανεαν δεν το σβηνει

    1. τι συμβαίνει; πολλοι εδω κλαιγονται που θα σβηστεί το πρόστιμο; έχετε κάλο;

  12. Πλεύρη και Σκατομητσοτάκη, μπορεί να κονομήσατε μέχρι εβδόμης γενεάς, αλλά η αξία σας και η τιμή σας σαν άνθρωποι είναι ΜΗΔΕΝ, τα χειρότερα σιχάματα που πατάνε Ελληνικό χώμα!!!

  13. πρέπει να γίνουν αγωγές από όλους μας και να δικαστούν. Όχι μόνο “άτακτη κυβερνητική αποχώρηση”.

  14. Προεκλογικη περιοδος βλεπετε! Και μετεκλογικα εις το πυρ το εξωτερον το κωλοεγκληματικο κομμα της Μητσοτακικης ΝΔ! Καραλαμογια, ανθελληνες και τιποτα περισσοτερο η λιγοτερο! …..Αντιπολιτευτες της Κουλαρας στη Βουλη ακουτε η περιμενετε τη….Φριτςοσειρα σας να κυβερνησετε?

  15. Τα σβήσετε δε τα σβήσετε, θα σας σβήσουμε εμείς με το τρόπο μας.

  16. Τον ευχαριστουμαι απο καρδιασ αναγνορησε το λαθοσ του,εστο και τωρα θα το ψυφισω

  17. Αυτοκτόνησε και μια ηλικιωμένη κυρία στην Άρτα όταν επινόησαν το Πρόστιμο των άνω των 60!
    Πόσες ψυχές έχετε πάρει ρε άχρηστοι;;

  18. Xios for ever, έχεις απόλυτο δίκιο. Γι’ αυτό και κανένας δεν πρέπει να ψηφίσει κόμματα που ήταν υπέρ των υποχρεωτικοτήτων. Όσο για τη ΝΔ, εννοείται ότι πρέπει να καταποντιστεί.

  19. Καλοδεχούνη η διαγραφή. Πρέπει να επιστρέψουν και οι υγειονομικοί σε αναστολή και να αποζημιωθούν ανάλογα (δεν είναι μόνο οι υπάλληλοι, αλλά και και οι ιδιώτες ιατροί). Πρέπει να δοθεί ισόχρονη παράταση σπουδών στους φοιτητές ιατρικών σχολών που δεν τους επετράπη να κάνουν κλινική άσκηση. Όσοι δεν άντεξαν όμως δεν θα επιστρέψουν.

  20. ΕΝΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΟΨΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΖΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΙΚΗ (ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ) ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ GREAT RESET ….ΕΚΒΙΑΣΕ , ΤΙΜΩΡΗΣΕ, ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΧΙ …ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ….ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΣΥΓΜΩΜΜΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΡΙΣΤΗΚΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!!
    ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΨΗΟΦΟΡΩΝ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΞΟΦΛΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΤΑΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΕΤΣΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ …ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ …

  21. Και οι δυο μου γονείς (άνω των 60) συν αρκετοί συγγενείς μου άνω των 60 περιμένουν πως και πως με μίσος τις ΕΚΛΟΓΕΣ για να στείλουν τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στον ΚΑΙΑΔΑ. Πιο κάτω κι από τον πυθμένα.

  22. Αλήτες το πρόστιμο το σκίσατε το θάνατο όλων αυτών των ανθρώπων θα τον σκίσετε ; θα τους ξανά φέρετε στη ζωή , το κοριτσάκι από το Ιπποκράτειο που σε είκοσι μέρες συμπληρώνετε χρόνος από τη δολοφονία σας θα το φέρετε στο σπίτι του ;;;;;;; Μακάρι κανένα ΕΛΕΟΣ στη ζωή σας Δολοφόνοι, και σε εσάς , και σ αυτούς που σας στηρίζουν. Και στις εκλογές όλες οι κάλπες θα έχουν άνομη ένα όνομα :ΧΡΥΣΑΝΘΗ

  23. ΕΣΥ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΗΣΟΥΝ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΛΑΧΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝΕΙΣ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ; ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ! ΝΑ ΜΗΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ!

  24. Δωστε πισω τα λεφτα στον κοσμο που πληρωσε ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ

  25. Ότι και να κάνετε, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει για την αυτοκτονία της ανεμβολίαστης υγειονομικού σε αναστολή.

  26. Δηλαδή όσοι αναγκάστηκαν και το έκαναν ξεκάθαρα για το πρόστιμο θα πρέπει να συγκεντρωθούν και να μηνύσουν κυβέρνηση της ΝΔ και όλους τους εισαγγελείς και το ΣτΕ που έκριναν την απόφαση συνταγματική.

    1. Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να σε αναγκάζουν τα λαμόγια

Comments are closed.