Άσυλο θα ζητήσει ο 31χρονος Αλβανός που συνελήφθη για διακίνηση λ@θρομεταναστών – Η οικογένειά του είναι σε βεντέτα ισχυρίζεται

Κοινοποίηση:
αστυνομια-περιπολικο

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους σε ανακριτή και εισαγγελέα, για το αδίκημα της διακίνησης παράτυπων μεταναστών, οι δύο Αλβανοί οι οποίοι είχαν συλληφθεί, μετά από αστυνομική καταδίωξη πριν 4 ημέρες στα Ιωάννινα. Ωστόσο, ο 31χρονος Λαέρτ Χάντζιου θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, λόγω του διεθνούς εντάλματος σύλληψης κατόπιν ερυθράς αγγελίας αναζήτησης που έχει εκδώσει η Interpol της Αλβανίας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο καταζητούμενος στη γειτονική χώρα, ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, αναμένεται να ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα, καθώς, όπως υποστηρίζει, η οικογένεια του βρίσκεται στην Αλβανία σε βεντέτα.

Οι αλβανικές αρχές αναμένεται να εκδώσουν αίτημα έκδοσης του στη γειτονική χώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η Αγγλία έκανε σύμβαση με την Αλβανία να στείλει πίσω φυλακισμένους Αλβανούς να συνεχίσουν την ποινή τους στις Αλβανικές φυλακές ώστε το κράτος της Αγγλίας να μην επιβαρύνεται για την κράτησήτους. Για τον κάθε κρατούμενο κάθε χρόνο το κράτος δαπανά 45000χιλ λίρες. Επίσης δεν έχουν δικαίωμα να ξαναπάνε στην Αγγλία μετά την αποφυλάκισή τους. Οι δικοί μας έχουν μαζέψει όλο το αλβαναριό στις φυλακές και τους συμπεριφέρονται με το γάντι. Τους αποφυλακίζουν και τους αφήνουν πάλι να εγκληματούν. Κράτος μπ……λο.

Leave a Response