Άρχισε την “κλάψα” η Καινούργιου που δεν την παντρεύεται κανείς! “Έναν συγκάτοικο να σκοτώνει τις κατσαρίδες θέλω”!

Κοινοποίηση:
Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, μέσω της εκπομπής της αναφέρεται στον καημό της που δεν παντρεύεται. Φαίνεται όμως ότι σιγά σιγά το παίρνει απόφαση αφού όπως δήλωσε σήμερα ζήτησε έναν συγκάτοικο για τις… κατσαρίδες!

«Δεν με ενδιαφέρει πια να παντρευτώ. Το έχω εγκαταλείψει αυτό το όνειρο. Αλλά, ένας από τους λόγους που θέλω να συγκατοικήσω με κάποιον, είναι για να σκοτώνει τις κατσαρίδες» είπε και πρόσθεσε: «Νιώθω ανασφάλεια όταν είμαι μόνη μου. Μια φορά στο σπίτι μου στο κέντρο πέρυσι, βρήκα κατσαρίδα, η οποία μπήκε από το πλυντήριο πιάτων, και πήρα τον αδελφό μου και του είπα να έρθει. Έπαθα… Κλέφτης να έμπαινε, νομίζω πιο χαλαρή θα ήμουν. Είχε φτερά!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Όλες εσείς που είστε υπέρ της πολιτισμικότητας, γιατί δεν παίρνετε ένα Πακιστανό συμπολίτη των Κουλοτσιπροανδρουλάκηδων; Ρωτάω εγώ ο αφελής ανεμβολίαστος που τα τουρκοκάναλα των τουρκόφιλων καναλαρχών με λέγανε και ψεκασμένο όταν τα τουρκοκάναλα παίρνανε λεφτά από τη λίστα Πέτσα για τον κοροδοιό!

    1. εσυ που εισαι υπερ τη χουντας γιατι δε πας με τον Κιμ που εχει χουντα να καλοπερασεις? και γιατι ερχεσαι στο ιντερνετ και γραφεις ελευθερα ενω ζητας λογοκρισια?

  2. Μήπως να μάθεις να κάνεις καμιά φασίνα μωρή πλαστική βρομιάρα. Ποιος να σε πάρει που δε ξέρεις τι θα πει η λέξη απολύμανση;

  3. με τον εαυτό σου και την ματαιοδοξία σου…διάλεξες. δύσκολα θα βάλεις νερό στο κρασί σου εκτός αν είναι και χορηγός πολύ δυνατός και ζόρικος κτλ κτλ… αλλά και πάλι δύσκολα,διότι μια ζωή πρώτα θα είναι οι δικές σου ανάγκες, οπότε κάνε χαβαλέ αριστερά δεξιά και πάρε σκυλάκο

  4. Κατερίνα έλα μαζί μου. Δεν είμαι άσχημος, φτωχός είμαι!

  5. Μωρή λυσάρα άμα έμπαινε κλέφτης θα τον περνούσες ένα μανίκι να ηρεμήσεις. Η κατσαρίδα τι να σου κάνει.

  6. Αφού είσαι μια ψεύτικη πλαστικούρα μαρή ψωνάρα που αδειάζεις πιστωτικές πιο γρήγορα από τσιτάχ που το χει πιάσει κόψιμο,μαριόλα πθολοαρπάχτρα

  7. Στην αρχη ο θεος επλασε το χαος και μετα τον αδαμ και τον λακη

  8. Καλά, βρε, Κατερίνα! Γιατί όσο άγχος? Μόνο που διαβάζω αυτά που λες παθαίνω κρίση πανικού. Ηρέμησε λιγάκι. Πως να σταθεί ένας άντρας δίπλα σου? Θα τον τρελάνεις τις ανασφάλειες σου.

  9. Εχουμε γαμπρο Κατεριναρα μ! Το Βασιβλακοπουλο που σκοτωνει αμα λαχει και κωροναιους! Μην απελπιζεσαι!

  10. ΤΟ ΤΒΑΒΕΛΙ ΚΑΛΟΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ

  11. Χα χα χα σωστος ο σπαρτιατης σωστη Ψ…αρπαχτρα χα χα

  12. περασε απο καμια εκατοσταρια κονταρια… και τωρα ψαχνει ενα βλακα… να τον περιφερει …. στους πλαστικούς????

  13. Και χαζή! Φτερωτή η κατσαρίδα και λέει μπήκε απ το πλυντήριο πιάτων…

Comments are closed.