Άρχισε πάλι την μ@νοκλαψα η Λιάνη! Τα τσουβάλια με τα παμπερς του Ανδρέα που είναι;

Κοινοποίηση:
liani-papandreou

Καλεσμένη στο «Πρωινό» βρέθηκε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία άρχισε την κλάψα για μια ακόμα φορά για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Δεν είμαι καλά οικονομικά. Είναι δύσκολα. Γιατί φρόντισε η οικογένεια Παπανδρέου να μου έχουν πάρει την μισή σύνταξη. Αυτή τη στιγμή παίρνω 870 ευρώ, γιατί η Νίμπλουμ παίρνει την μισή. Τη Νίμπλουμ έφερε ο Γιώργος -γιατί διατηρεί πάρα πολύ καλή σχέση- στα σαράντα να παραστεί στο μνημόσυνο», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Το ένα σπίτι έχει φύγει για πλειστηριασμό, το άλλο σπίτι νοικιάζεται και πάει στην εφορία γιατί είναι μεγάλο το χρέος και γιατί με κυνήγησαν πολιτικά. Όλα αυτά οφείλονται σε ένα σχέδιο εξόντωσης. Το έχει καταλάβει ο κόσμος πώς μου την έπεσαν μετά; Άγρια», πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δηλαδη η συνταξη πρωθυπουργου ειναι 1740 ευρω (870×2);Και γιατι σκοτωνονται ολοι να γινουν πρωθυπουργοι;Δεν αξιζει.Ενας ΔΕΗτζης περισσοτερη συνταξη παιρνει.

  2. 800 ευρώ αγοράζει τη βδομάδα φαγητά και γλυκά για να μασαμπουκώνει ο τόφαλος, τα υπόλοιπα λεφτά για ντύσιμο και καλλωπισμό πού τα βρίσκει;;;;;;;;;;;;;;;

  3. 870 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ… ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΜΕ ΑΠΟΛΥΟΥΝ. ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ 530 ΕΥΡΩ ΣΤΟ 9 ΩΡΟ.

Leave a Response