Άρχισε η δίκη για το τροχαίο του Παντελίδη: «Έχει ψυχολογικές και σωματικές βλάβες» ισχυρίζεται ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη

Κοινοποίηση:
pantelidis213FrosoMina

Σήμερα Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, εκδικάζονται οι αγωγές για τις αποζημιώσεις για το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και τραυματίστηκαν η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου

«Η Μίνα Αρναούτη ζητά αποζημίωση για το ατύχημα που έχει υποστεί, έχει 189 μέρες νοσηλείας, έχει κάνει 16 χειρουργεία, έχει ψυχολογικές και σωματικές βλάβες, έχει καταστραφεί η ζωή της εδώ και 5,5 χρόνια, δεν μπορεί να βρει ούτε δουλειά.

Όλα αυτά θα εκδικαστούν στο αστικό δικαστήριο, και όλα αυτά συνοδεύονται από 3 μεγάλους φακέλους με 3.000 έγγραφα, τα οποία αποτυπώνουν την ιατρική κατάστασή της, εδώ και 5,5 χρόνια», ανέφερε o δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης, για την δίκη για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη.

«Από την εμπειρία μου τα τελευταία 30 χρόνια, σε τέτοιους είδους υποθέσεις, οι αποζημιώσεις όλο και λιγοστεύουν. Αυτό δε σημαίνει ότι εμείς δε πρέπει να ζητάμε, αυτά που θεωρούμε ότι δικαιούται ένας άνθρωπος από την ταλαιπωρία που έχει υποστεί», πρόσθεσε o κ. Κωλέττης.

«Η αγωγή της οικογένειας Παντελίδη στηρίζεται στο ότι η Φρόσω Κυριακού ήταν η οδηγός του αυτοκινήτου και για να πάρει αποζημίωση πρέπει να αποδειχθεί αυτό. Αυτό από την πλευρά της ποινικής διαδικασίας έχει αποκλειστεί, 5,5 χρόνια τώρα», κατεληξε στις δηλώσεις του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: