Άρχισε η απολογία του 30χρονου δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ξεκίνησε ενώπιον του ανακριτή Νάξου η απολογία του 30χρονου που ομολόγησε ότι σκότωσε την 26χρονη σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Ψαράκου, την περασμένη Παρασκευή στη Φολέγανδρο, όπου παραθέριζε το ζευγάρι.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, ο 30χρονος, ο οποίος χθες το βράδυ μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Νοσοκομείο Νάξου, έλαβε εξιτήριο νωρίς το πρωί, ενώ οι γιατροί φαίνεται να έδωσαν «πράσινο φως» για τη διαδικασία ενώπιον του ανακριτή.
Σύμφωνα με δηλώσεις της υπεράσπισής του, ο κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία θα παραδώσει στον δικαστικό λειτουργό υπόμνημα με τις θέσεις του, ενώ θα αιτηθεί να εξεταστεί από ειδικό επικαλούμενος προϋπάρχουσα ψυχική νόσο.
Φέρεται, επίσης, έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του ανακριτή που αναζητά κάθε λεπτομέρεια για όσα έγιναν στη βραχώδη περιοχή της Φολεγάνδρου, για τη σχέση του ζευγαριού αλλά και για τα στοιχεία της προσωπικότητας του κατηγορούμενου.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ενώπιον του ανακριτή, ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και κατόπιν οι δύο λειτουργοί θα αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση που θα έχει ο κατηγορούμενος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: