Άρχισαν όλοι να ουρλιάζουν όταν είδαν τι υπήρχε πάνω στο ΤΡΑΜ (ΦΩΤΟ-makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
tram exo

Kυριακή μεσημέρι και το ΤΡΑΜ κατευθύνεται προς Νέα Σμύρνη, μέχρι εδώ όλα καλά, κι όμως δεν μιλάμε για ένα συνηθισμένο δρομολόγιο όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί.

Τέσσερεις νεαροί επέλεξαν να μετακινηθούν με το ΤΡΑΜ όχι όμως μέσα σε αυτό αλλά πάνω σε αυτό, ακολουθώντας μια επικίνδυνη μόδα-τρέλα γι αυτούς που δεν έχουν εισιτήριο ή που θέλουν να ζήσουν μια έξαψη από το επικίνδυνο του πράγματος.

tram

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΜΕΝΩ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ Κ ΜΕ ΤΗ ΣΠΕΙΡΑ ΓΥΦΤΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΚΙΝΗΤΑ Κ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ…

  2. τουρκογυφτάκια και λαθραίους να σκαρφαλώνουν στο τρόλλεϋ και το τραμ, τί πειράζει;;;;; Ζιμπάμπουε είναι η γραικία.

  3. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΕΑ 1 ΚΑΙ ΓΟΝΕΑ 2 ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ……..?

  4. ΩΣ ΧΩΡΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕ 8 ΚΑΙ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΟ…………

  5. ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ,ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΑΝ; ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Comments are closed.