Άρχισαν τα όργανα! Εταιρεία απαιτεί από τους υπαλλήλους δήλωση ότι έχουν κάνει το εμβόλιο! (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
εμβολιο

Καταγγελία ότι ο όμιλος Επιχειρήσεων Μυτιληναίος Α.Ε. ζητεί έγγραφη πιστοποίηση ότι οι υπάλληλοι έχουν κάνει εμβόλιο κατά του κορωνοϊού δεχθήκαμε νωρίτερα από αναγνώστη μας.

Όπως μάς γράφει: “ο Όμιλος Επιχειρήσεων Μυτιληναίος Α.Ε. ,ιδιοκτήτρια εταιρία των εργοστασίων παραγωγής αλουμινίου και  ηλεκτρικής ενέργειας , απαιτεί μέσω του τμήματος Ανθρώπινων Πόρων , άπαντες οι εργαζόμενοι να συμπληρώσουν μια δήλωση εμβολιασμού στην οποία θα επιβεβαιώνουν εάν έχουν ήδη εμβολιαστεί,  καθώς και εάν έχουν προχωρήσει σε προγραμματισμό ραντεβού καθώς και αν δεν έχουν ορίσει ραντεβού εμβολιασμού στο προσεχές διάστημα.

Επιπρόσθετα , οι εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν κάνει το εμβόλιο , υποχρεούνται να παραδώσουν και αντίγραφο του αντίστοιχου πιστοποιητικού εμβολιασμού”.

εικόνα (1)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΚΑΙ μεγαλη εταιρια κουριερ πλεον ζηταει το ιδιο

  2. χα χα χα Ελλαδισταν !!!!! χα χα χα Αντε βρε καλη διασκεδαση εκει στο Ευρωπαισταν σας ευχομαι. Και μη πειτε οτι παντου τα ιδια γινονται γιατι εγω ταξιδευω σε χωρες της λατινικης αμερικης χωρις ουτε τεστ για τον κορωνοιο.Δεν χρειαζεται τιποτα.

  3. Κι αν ψοφήσει ο καψερός, από το σωτήριο (μπόλι) τότε ποιος θα σου δουλέψει ρε ΚΟΡΟΙΔΟ επιχειρηματία??

    ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ

  4. Ως επιχειρηματίας αρνούμαι να κινδυνέψει η λειτουργία και η επιχειρητικότητα της εταιρείας μου, λόγω κάποιων ψεκασμένων προβατοειδών γιδιών. Οποιος δεν εμβολιάζεται, θα παίρνει το μπού$ο

    1. Ως επιχειρηματίας παραβιάζεις το Σύνταγμα και τα παγκόσμια δικαιώματα του ανθρώπου ,…και οι ποινές είναι αντίστοιχες …όποτε μάλλον εσυ θα πάρεις τον μπ@υλο !!!

    2. Τον πούλο θα τον πάρεις εσύ, ρε “αψέκαστε”, όταν θα καταβάλλεις γερές αποζημιώσεις για τις απολύσεις και όταν θα μείνεις χωρίς εργαζόμενο … Ουδείς εργαζόμενος δεν θα διακινδυνεύσει την υγεία του για “να μην κινδυνεύσει η λειτουργία της εταιρείας σου”…

  5. Και στα Super Market τα ελληνικά τα κόκκινα ζήτησαν το ίδιο! Σήμερα με ενημέρωσε υπάλληλος της εταιρείας

  6. αν ειναι ετσι να υπογραψουν διλωση τοτε πως οτι παθουν απο το μπολι αυτοι που ζοριζουν να το κανουν θα τους αποζιμιωσουν πλιρος !!!!!!!!!!

  7. να το κανουν οι ιδιοι και να μηνουν μονοι στα μαγαζια τους να τα κοιταν αδια που θα ειναι !! εγω απο μπολιασμενων χερια ΤΙΠΟΤΕ δε θα παρω ουτε φαι ουτε ρουχα ουτε τιποτε

    1. Φέρε τον έλεγχο να σου βάλω άριστα… στην ορθογραφία κάναμε κοπάνα στο σχολείο; Πονηρουλα..

  8. Εμπάργκο στις εταιρίες που εκβιάζουν εργαζόμενους με το μπόλι. Εμπάργκο στους εμβολιασμένους και στη νέα τάξη πραγμάτων των μκο, των φαρμακευτικών και των προδοτών του Έθνους. Αντίσταση αδέρφια.

    1. Mια χουφτα πορωμενων ειστε οι αρνητες, θα κανετε και… εμπαργκο?

  9. ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ, ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ (ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΡΟΧΑΛΙΖΕΙ) ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ITF (International Transport Workers’ Federation) KAI TA ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟ INTERNATIONAL CHAMBER OF SHIPPING ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΑΝΑΥΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΑΛΑΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟΥΣ (ΠΑΡΤΕ ΠΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ‘Η ΟΧΙ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ).
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΝΟ (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ITF), ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΠΑΡΑ ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΑΣ??? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??? ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΔΗΘΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

  10. ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ

  11. Και σε έναν μεγάλο όμιλο εταιριών που ασχολείται με εμπόριο αυτοκινήτων ζήτησαν κάτι αντίστοιχο!!

  12. Εκβιασμός κεντρικός από το παγκόσμιο νεοταξικό κέντρο που περνάει στις κυβερνήσεις,που περνάει στις επιχειρήσεις που περνάει στους εργαζομένους. Ένα κέντρο εκβιάζει τους πάντες.

  13. ΕΑΝ ΖΗΤΗΘΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ , ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΔΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ(ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ)

  14. Και δεν είναι μόνο εκεί. Και σε άλλες μεγάλες επιχειρήσεις τροφίμων ζητούν αν έχουν κάνει εμβόλιο, πότε ολοκληρώνουν τον εμβολιασμό τους για να γυρίσουν πίσω (όταν πρόκειται για ευπαθείς ομάδες).

  15. ξεκινανε οι διωξεις και οι απολυσεις σε μη εμβολιασμενους κατω η χουντα του κουλη

Comments are closed.