“Άρρωστος από σύνδρομο Άσπεργκερ”. “Καίει λάδια” ο γκουρλομάτης. Ανισορροπία κινήσεων -επίμονο βλέμμα- συνεχείς γκριμάτσες. Πως εκδηλώνονται τα συμπτώματα και εάν μπορεί να κυβερνάει…

Κοινοποίηση:
exofillo24-7a

teaser24-7

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Παρασκευής 24-7, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», 

  -ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, διαφθοράς και προδοσίας.

ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν,

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 6 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους και  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Banner-supermarket-megalo

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα.

-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.
Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.
24 Tis Zilias ta kamomata.indd

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Παρασκευή 24-07-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

Της Ζήλειας τα Καμώματα | trailer “Μακελειό” from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Σεβασμος σε αυτους που εχουν συνδρομο ασπεγκερ. Β Ο Δ Ι Α

  2. Το να έχει Άσπεγκερ ένας κοινός άνθρωπος και βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα αν αυτός και οι πλησίον του ξέρουν και το ελέγχουν.Μπορεί να ζει μία καλή σχετικά ζωή.
    Το να έχει Άσπεγκερ όμως ο Πρωθυπουγός μιας χώρας είναι επικίνδυνο γιατί σε κρίσιμες στιγμές μία λάθος απόφαση θα είναι καταστροφική για τη χώρα.
    Δεν το πιστεύω αλλά αν είναι αλήθεια πρέπει άμεσα να απομακρυνθεί από αυτή τη θέση.

  3. οσο ταιζει τα καναλια θα ειναι κατι μεταξυ Ρουσβελτ, Τσορτσιλ, μεγα Αλεξανδρου και Μωυση
    Για αυτο το ταισμα θα ειναι συνεχες και χωρις διακοπες

  4. Ότι και να γράφετε ένα είναι σίγουρο και εγγυημένο.Μετά τον πατέρα του είναι ο πιο γουρλής πρωθυπουργός!!!

  5. Η καλύτερη απάντηση εδόθη!
    ((κοινη λογικη.
    οταν οι ψηφοφοροι ειναι γιδια, ο γουρλοματης.** και πρωσθετω; και όσοι περασαν** ειναι ο καλυτερος πρωθυπουργος για Ελλαδα; γι’αυτό έγινα μετανάστης πριν από 33 χρόνια γιατί δεν άντεχα του ψηφοφόρους. Ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου… το να φύγω από μια χώρα βρωμιάς, απατεώνας, κλεψιές, ψευτιάς και υποκρισίας. Και να σας πω όταν έφυγα πριν 33 χρόνια ήταν καλυτερα. Να εισται καλά 🤣🤣
    Βασίλης

    1. Σε ποιά χώρα ζεις και είναι τόσο υπέροχα και με τόσο έξυπνους ψηφοφόρους;

      1. δεν εχει σημασια η χωρα, το κομμα που κυβερνα, οι ψηφοφοροι. Το μονο που χρειαζεται ειναι σοβαρη και ανεξαρτητη δικαιοσυνη που να αντιμετωπιζει ολους το ιδιο..
        εμεις εδω αυτο δεν το εχουμε

  6. DEN KATALABENO PROSPATHO NA GRAPSO SHOLIO KAI DEN MPORO TI SYMBENEI ME APOKLIETE

  7. DYSTYHOS EHI KAI O MEGALOS MOU O YIOS EINAI ELAFROS AFTISMOS DEN TO KATALABAINEIS EFKOLA TA SYMPTOMATA DEN EINAI TOSO EMFANI FANERA IDIETERA SAN PAIDI ALLA EINAI ENA EIDOS AFTISMOU EINAI PANEXYPNOI ALLA DIAKATEHONTE APO MIA PARANOIA KAI FOBO SINITHOS NOITHOUN ANASFALIA KAI BLEPOUN KINDINOUS EKEI POU DEN YPARHOUN EPISIS AFTES OI GKRIMATSES KAI TO BLEMA EINAI SYMPTOMATA SIMADIA EINAI POLY EXYPNOI ME MATHIMATIKA ARITHMOUS KAI EHOUN EXERETIKI MNIMI ALLA EINAI ANASFALOIS STIS SHESEIS TOUS ME ALLOUS STIN PERIPTOSI MOU O ARROSTOS YIOS MOU MAS KATASTREPSE OLIN TIN OIKOGENOIA DOITI DEN TO KAKALABAME GNORIZAME OTI EIHE ASPARGES AN PRAGMATIKA O MITSOTAKIS EHI ASPARGES EINAI ARNITIKO KAI EPIKINDINO GIA TIN ELLADA TO ETHNOS DIOTI EHOUN ENA FOBIKO SYNDROMOI SHETIKI DEILIA ALLA APO TIN ALLI O GENITSAROS ERDOGANT EINAI PARANOIKOS KAI O TRUMP PSIHOPATHIS KAI O PUTIN NARKISOS DEN PIRAZI ALLA ELPIZO NA MIN EINAI DEILOS KAI FOBATE TOUS MOGGOLOUS DIOTI HATHIKAME KAIKAME EILIKRINA EFOSON EINAI PROTHIPOURGOS EFHOME NA MIN EINAI ETSI TA PRAGMATA DIOTI ALIMONO MAS IDIAITERA AFTES TIS KRISIMES ORES GIA TIN PATRIDA TI ETHNOS EFHARISTO

    1. Το σύνδρομο Άσπεργκερ πραγματι παρουσιάζει τα συμπτώματα που αναφέρει ο
      George Antoniades.Οσοι δεν ξέρετε τι είναι το
      σύνδρομο Άσπεργκερ καλόν είναι να μην βρίζετε στα τυφλά.Σας προτείνω να φυσάτε τις μυξες σας και να κάνετε φουσκάλες.

      1. Μόνο που αυτός φαίνεται να είναι ένας 15χρονος χαζός και όχι πατέρας αυτιστικός παιδιού. Αν είναι μεγαλύτερος τότε είναι για κλάμματα με αυτά που κάνει στο διαδίκτυο α

  8. Οποιος εχει Asperger ειναι χαρισματικος.Δεν μου φαινεται για αρρωστος.Μια χαρα κυβερναει

  9. Κι ο πούστιν φρενοβλαβής είναι όμως πρόεδρος της ρασίας .Τι πάει να πει αυτό; Ξυπνάτε μην είστε βλήματα όλμου…Άλλοι κυβερνούν.
    Αυτοι απλά υπογράφουν,κι εκπροσωπούν κάποιους άλλους.Μηπως σας πάει το μυαλό,ποιούς;

  10. Ανάθεμα την ώρα που σαν βλακας τον ψήφισα. Τι έκανε για την Μακεδονία;;; μας έπιασε κορόιδα. Εμείς κατεβαιναμε στα συλλαλητήρια με τις ασπίδες και τα σπαθιά μας και αυτός μας έκλεψε την ψήφο. Πότε ξανά νδ

  11. Δεν είναι ντροπή να έχει κάποιος Άσπεργκερ ούτε ανίκανος ούτε είναι προσβολή. Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας

    1. Η λέξη κλειδί. Δεν ξέρουμε ακόμη κατά τεκμήριο αν είναι ικανός (τίποτα τέτοιο δεν έχει αποδειχθεί από την μέχρι τώρα πορεία), ενώ ξέρουμε ότι κατά κανόνα είναι εμμονικός. Καμμιά ασφάλεια δεν υπάρχει έτσι για τη χώρα…

  12. Ο μελαμψός γουρλομάτης εχει τό σύνδρομο Ασπέργκερ σέ συνδυασμό μέ τό σύνδρομο τής προδοσιας.Αυτό σημαίνει οτι ο βορειοαφρικανός είναι ικανός γιά ότι δήποτε.
    Γιάννης Λάκων

  13. οταν οι ψηφοφοροι ειναι γιδια, ο γουρλοματης ειναι ο καλυτερος πρωθυπουργος, γιατι δεν τα λετε αυτα;

  14. Κοπελούζος και Μυτιληναίος ανταγωνισταί σε έργα ΔΕΗ. Η απότομη ανέλιξη τους θέτει πολλά ερωτηματικά. Αφού οι πολιτικάντες έχουν διασπάσει τη ΔΕΗ στα τρία έχουν πωλήσει το 29% της ΑΔΜΗΕ (Μεταφορά) στην Κίνα. Τώρα έρχεται η σειρά της ΔΕΔΔΗΕ (Διανομή). Ο Μυτιληναίος έχει εκδόσει ομολογιακά δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων προκειμένου να αρπάξει την ΔΕΔΔΗΕ και το δίκτυο του φυσικού αερίου. Όλα αυτά αποτιμόνται σε πολλά δις και έχουν κατασκευστεί με χρήματα του ελληνικού λαού. Παραγωγή ηλεκτρικής ενεργείας πρέπει να γίνεται από ένα κρατικό φορέα και αυτός είναι η ΔΕΗ.
    Σημειωτέον ο Μυτιληναίος έχει γεν. διευθυντή στο τομέα της ενεργειας τον Εβραίο Ντίνο Μπενρουμπή. Το εργοστάσιο της Protergia είναι εντός των Διυληστηρίων των Βαρδινογιάννηδων, που συμμετέχουν με 35%.

    1. Μυτιλιναιος αλλο πουλακι του χρηματιστηριου που η Ελληνικη Δικαιοσυνη το εβλαλε ασπρη περιστερα…

  15. ο ανδρεας παπανδρεου επασχε απο διπολικη διαταραχη, και ο ΓΑΠ εχει το ιδιο

  16. Έχει χαμογελαστά μάτια και εκφραστικό πρόσωπο. Δεν είναι παγωμένος. Έχει ψυχή.

  17. Κόψτε μουρη,ο γουρλοματης δρακουμελ,που να σου κατση η μαρεβα,να την κοιτάς με τα μάτια γουρλωμένα,

    1. Εσύ πολύ μιλάς και είσαι και αγενής συνέχεια. Δεν βάζεις την φωτογραφία σου να δούμε αν είσαι καλύτερος;

  18. Λογικο εναι, κοινως το συνδρομο του Γουρλωματη,ο τερης ειχε και αυτος γουρλοματιαση και ηταν και τουρκακι γιαυτο η μητερουλα του κουλη γουσταρει ερντογαν,της αρεσε το τουρκικο φιστικι απο παλια.
    Ο Τέρης Χρυσός, ή Λευτέρης Χρυσόγελος είναι τραγουδιστής της ελαφράς μουσικής. Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και η οικογένειά του ήρθε στην Ελλάδα

    1. Μόνο που εμφανισιακά μοιάζει και με τον Μητσοτάκη. Ας κάνουν τεστ DNA να το δείξουν στον κόσμο γιατί παραμύθι φαίνεται

      1. και με τον Μητσοτάκη, οχι μονο. και σιγα μην κανουν τεστ, δεν συμφερει

Comments are closed.