Άπληστος γαμπρός ζήταγε προίκα σπάνια χελώνα με 21 δάχτυλα για να βάλει τη νύφη στο δημόσιο

Κοινοποίηση:
βρβρβρ

Μεταξύ άλλων, η οικογένεια της νύφης έδωσε για προίκα στον γαμπρό περισσότερα από 13 χιλιάδες δολάρια, με την υπόσχεση να της βρει μόνιμη δουλειά στο δημόσιο.
Η αστυνομία στην πόλη Αουρανγκαμπάντ της επαρχίας Μαχαράστρα στην Ινδία προχώρησε στη σύλληψη ενός άντρα γιατί σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές απαιτούσε ω μέρος της προίκας ένα μαύρο σκυλί λαμπραντόρ και μια σπάνια χελώνα.
Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Φλεβάρη και ο γαμπρός και η οικογένειά του έλαβαν ένα χρυσό δαχτυλίδι αξίας περίπου 2.700 δολαρίων και σχεδόν 13.400 δολάρια ακόμα ως προίκα.
Ο γαμπρός είχε τότε υποσχεθεί να βρει στη γυναίκα του μόνιμη δουλειά στο δημόσιο σε κάποιον κυβερνητικό οργανισμό.

Αλλά η πλευρά του γαμπρού δεν τήρησε την υπόσχεσή του. Αντιθέτως αύξησε τις απαιτήσεις της και ζήτησε μεταξύ άλλων ένα μαύρο σκύλο ράτσας λαμπραντόρ, αλλά και μια σπάνια χελώνα με 21 δάχτυλα.

Το συγκεκριμένο ζώο θεωρείται στην Ινδία ότι φέρνει καλοτυχία και μεγάλη περιουσία, με τη τιμή του να κυμαίνεται μεταξύ 6 χιλιάδων και 13 χιλιάδων δολαρίων.
Όμως, η οικογένεια της νύφης δεν μπόρεσε να βρει μια τέτοια χελώνα. Όταν ανέφερε την αδυναμία εύρεσης του τυχερού ζώου, ο γαμπρός απείλησε ότι θα ακυρώσει τον γάμο
Ενοχλημένη, τότε, η νύφη ζήτησε από τους γονείς της να μην ικανοποιήσουν τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις του γαμπρού και να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία.
Αποτέλεσμα ήταν ο άντρας και 5 από τους συγγενείς του να συλληφθούν από την τοπική αστυνομία με τις κατηγορίες της αθέτησης συμφωνίας και απάτης, σύμφωνα με την ινδική εφημερίδα The Times of India.
“Βάσει της μήνυσης που κατατέθηκε από τον γαμπρό της μέλλουσας νύφης, ο άντρας και 5 από τους συγγενείς του κατηγορούνται για αθέτηση συμφωνίας και απάτη” ανέφεραν οι αστυνομικοί.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Ινδία η παροχή προίκας από τη νύφη ή την οικογένειά της είναι συνηθισμένο φαινόμενο και σε πολλές περιπτώσεις είναι ανάλογη του κοινωνικού στάτους του μελλοντικού συζύγου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: