Άνω κάτω στην ΕΡΤ μετά τις καταγγελίες παικτών που δεν πήραν τα χρήματα που κέρδισαν σε τηλεπαιχνίδι

Κοινοποίηση:
ΩΒΔΦΒΦ

Προτού τα πράγματα καταλήξουν στα δικαστήρια η ΕΡΤ έβαλε στολή… πυροσβέστη, μπας και γλιτώσει το πανελλήνιο ρεζιλίκι! Ο κακός χαμός γίνεται λοιπόν με το τηλεπαιχνίδι «Δες και βρες», το οποίο μετέδιδε τις δύο προηγούμενες σεζόν η κρατική τηλεόραση με παρουσιαστή τον Νίκο Κουρή, λόγω των καταγγελιών παικτών που έπαιξαν, χτυποκάρδισαν, κέρδισαν αλλά λεφτά δεν είδαν στον τραπεζικό λογαριασμό τους!

Αν και το τηλεπαιχνίδι ήταν να ενταχθεί και στο πρόγραμμα της φετινής σεζόν της ΕΡΤ, η επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο έχει καθυστερήσει, αφού έχουν συμβεί πολλά που κινδύνευσαν να βάλουν τη δημόσια τηλεόραση στη «δίνη του κυκλώνα»!

Συγκεκριμένα, έχουν υπάρξει αρκετά μηνύματα από κάποιους που υποστήριζαν ότι έχουν λάβει μέρος στο «Δες και βρες», έχουν κερδίσει χρήματα και ενώ έχει παρέλθει η συμφωνηθείσα χρονική περίοδος, δεν τα έχουν εισπράξει! Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχές του Αυγούστου η ΕΡΤ απέστειλε εξώδικο στην παραγωγό εταιρία του τηλεπαιχνιδιού ζητώντας να καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις της, αφού η δημόσια τηλεόραση έως τότε είχε καταβάλει τα συμφωνηθέντα ποσά, σε μια προσπάθεια να μη βρεθούν όλοι μαζί στα δικαστήρια!

Η ΕΡΤ λέγεται ότι απέκτησε το καλοκαίρι με μια κίνηση ματ τα δικαιώματα προβολής του «Δες και βρες», ενώ αποφάσισε να δεσμεύσει τα χρήματα προς την εταιρία παραγωγής και να τα δώσει σε εργαζομένους και σε παίκτες που τα δικαιούνται μετά τη συμμετοχή τους στο τηλεπαιχνίδι. Προς το παρόν υπάρχουν γυρισμένα περίπου 20 επεισόδια από το τηλεπαιχνίδι που δεν τα έχουν δει οι τηλεθεατές, αλλά φυσικά τα γυρίσματα έχουν σταματήσει. Διαδόσεις θέλουν την ΕΡΤ να εξετάζει τον τρόπο με το οποίο θα γίνουν τα νέα γυρίσματα του «Δες και βρες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: