Άντρη Ελευθερίου: Σεξουαλική κακοποίηση καταγγέλλει η Ολυμπιονίκης της Κύπρου

Κοινοποίηση:
adri

Συνάντηση με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως της Κύπρου Έμιλυ Γιολίτη είχε την Τετάρτη η Κύπρια αθλήτρια και Ολυμπιονίκης Άντρη Ελευθερίου, μετά από πρόσκληση της Υπουργού, για συζήτηση των αναφορών της αθλήτριας σε ΜΜΕ για σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα του αθλητισμού, πριν από μερικά χρόνια.

Οπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος, η Ελευθερίου, μετά από συζήτηση με την Υπουργό, προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία για την κακοποίηση που δέχτηκε.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως συνεχάρη την Ελευθερίου για το θάρρος που επέδειξε και τη διαβεβαίωσε ότι τόσο η Πολιτεία, όσο και η ίδια προσωπικά θα την στηρίξουν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Διαβεβαίωσε, επίσης, για την αποφασιστικότητα της Πολιτείας και της ίδιας προσωπικά να πατάξουν τέτοια φαινόμενα από όπου κι αν προέρχονται.

Η Υπουργός απεύθυνε κάλεσμα προς όλες τις γυναίκες που υπέστησαν βία να προχωρήσουν σε καταγγελία, χωρίς να φοβούνται, σημειώνοντας πως έχει σημειωθεί πολλή πρόοδος στον τρόπο που αντιμετωπίζονται τέτοιου είδους καταγγελίες.

Η Ολυμπιονίκης κάλεσε όλες τις γυναίκες και τα μικρά παιδιά να μην ντρέπονται και να μην φοβούνται, καθώς τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να τιμωρηθούν.

Επίσης, είπε ότι όταν δεν ξέρει κάποιος θα ήταν καλύτερο να μην μιλά, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι δεν ξέρει εάν υπάρχουν τέτοια περιστατικά ακόμα.

Απηύθυνε έκκληση σε όσους και όσες έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση να μην φοβούνται και να μην ντρέπονται, αφού αυτοί (που τα κάνουν) πρέπει να ντρέπονται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΩΡΑ? ΑΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΙΠΕΣ ΣΕ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΟΥΣ ΣΕ ΓΚΑΖΑΔΙΚΟ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΑΜΗΤΕΣ Π@ΤΣ@ΒΟ#ΡΕΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΤΑΧΑΜΟΥ ΤΙΣ “ΒΙΑΣΑΝ” ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ “ΧΡΥΣΕΣ” ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ “ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ” ΓΙΑ “ΧΟΡΗΓΙΕΣ”. ΡΕ ΑΙ ΣΙΧΤ#Ρ ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@, ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΕΙ.

  2. Εγώ ξέρω ότι τo ”μου την πέφτει” ή το ”μου κολλάει” που λέγαμε παλιά, τώρα το λέμε σεξουαλική παρενόχληση. Και κατά καιρούς, βγαίνουν μερικές ψ@λαρπάχτρες σελεμπριτούδες, παρουσιάστριες και άλλες ”ευυπόληπτες” που θυμούνται το ”δράμα” τους , γιατί βασικά δεν τους έκατσε ο τότε γκόμενος και καταγγέλουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Leave a Response