Άντρας ξόφλησε το δάνειο για το σπίτι της πρώην του ως δώρο για τα γενέθλιά της [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ςΓΕΡ

Ένας άντρας από την Ουαλία προχώρησε σε μια ξεχωριστή κίνηση. Ξεπλήρωσε την υποθήκη της πρώην συντρόφου του, κάνοντάς της δώρο το σπίτι για τα γενέθλιά της.
Ο Σον Νίλαντ και η Κατ Κίναν ήταν μαζί για 7 χρόνια και ζούσαν στο σπίτι της γυναίκας στην Ουαλία. Μαζί τους ζούσαν ο Τόμι, ο γιος της Κατ από προηγούμενη σχέση, και ο Λέο, γιος του ζευγαριού.
Το ζευγάρι σημείωσε μεγάλη επιτυχία στα social media ανεβάζοντας κωμικά βίντεο από την οικογενειακή τους ζωή και σύντομα μπόρεσαν να παραιτηθούν από τις δουλειές τους για να αφοσιωθούν πλήρως στο TikTok, σύμφωνα με το Wales Online.
Κάποτε, η σχέση τους ολοκλήρωσε τον κύκλο της και ο Σον επέστρεψε στο σπίτι των γονιών του, ενώ η Κατ συνέχιζε να ζει στο σπίτι της με τα δυο παιδιά.

Τότε ο νεαρός άντρας υποψιάστηκε ότι η πρώην του ίσως αγωνιζόταν να τα καταφέρει μόνη της με το σπίτι και τα παιδιά και αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό.
Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok και έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,6 εκατ. views, ο Σον φαίνεται να επιστρέφει στο σπίτι της Κατ και να δίνει στην πρώην του ένα μπρελόκ με κλειδιά, κάνοντας τη γυναίκα να απορήσει.
«Είναι τα γενέθλιά σου σήμερα και ήθελα να σου δώσω το καλύτερο δώρο που έχεις πάρει ποτέ» λέει ο Σον.
«Ξέρω ότι δεν είμαστε πια μαζί και πως αγωνίζεσαι να πληρώσεις λογαριασμού και το δάνειο για την υποθήκη κάθε μήνα. Και ξέρω πως ήταν δύσκολα, αλλά είμαι τόσο περήφανος για σένα. Είσαι η καλύτερη μαμά» συνεχίζει ο άντρας.
«Οπότε έκανα κάτι. Τηλεφώνησα στην τράπεζα και πλήρωσα ολόκληρο το δάνειο, αυτό το σπίτι τώρα ανήκει σε σένα» είπε ο Σον.
Η γυναίκα αρνιόταν να το πιστέψει, μέχρι που διάβασε το email που της είχε στείλει η τράπεζα και τότε έτρεξε στην αγκαλιά του.
«Ήθελα να πάρω την πίεση από πάνω της» σχολίασε ο Σον. «Εάν είμαι ικανός να το κάνω, τότε γιατί όχι. Ήθελα ένα βάλω μια στέγη πάνω από εκείνη και το κεφάλι του Λέο και να αλαφρώσω την Κατ» σχολίασε ο Σον, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ Daily Star.
Δείτε το βίντεο:

@shaun.nylandI paid off my ex girlfriends mortgage. She deserves it. #ex #parents #birthday♬ Home – Edith Whiskers

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: