Άντζελα Δημητρίου: «Οποιαδήποτε παρεξήγηση ανήκει στο παρελθόν», λέει η δικηγόρος της κόρης της

Κοινοποίηση:
olga-1

Η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, έχουν αφήσει στο παρελθόν τις όποιες διαφωνίες είχαν. Οι σχέσεις μητέρας και κόρης αποκαταστάθηκαν και πλέον όλα είναι μια χαρά μεταξύ τους. Το ίδιο επιβεβαιώνει και η Αλεξάνδρα Μακρή, η δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη, που έκανε κάποιες δηλώσεις σην εκπομπή «Happy Day».

«Ευτυχώς το κλίμα ανάμεσά τους έχει αποκατασταθεί πλήρως. Οι σχέσεις τους πια είναι πάρα πολύ καλές. Οποιαδήποτε παρεξήγηση ανήκει πλέον στο παρελθόν, οπότε είναι όλα μια χαρά», δήλωσε η Αλεξάνδρα Μακρή.

Σε ερώτηση για το αν ο γαμπρός της λαϊκής τραγουδίστριας, Φώτης Λώσης, διατελεί μάνατζέρ της, η δικηγόρος απάντησε: «Ο Φώτης Λώσης δεν ανέλαβε μάνατζερ της Άντζελας Δημητρίου, δουλεύει σε μια άλλη επιχείρηση. Αυτό δεν το επιβεβαιώνει η πλευρά των εντολέων μου. Ο κύριος Λώσης εργάζεται σε άλλη επιχείρηση, σε τελείως διαφορετικό αντικείμενο. Αυτό που υπάρχει και εξακολουθεί να υπάρχει είναι η αγάπη του προς την κυρία Δημητρίου, ότι την ενδιαφέρεται, τη νοιάζεται και εν πάση περιπτώσει αυτή είναι η ενασχόλησή του ως μέλος της οικογένειας της και όχι επαγγελματικά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response