«Άντε, σας ψηφίσαμε»: Ηχηρές αποδοκιμασίες αστυνομικών κατά Υφυπουργού (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Πρωτοφανείς εικόνες έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων με εν χορώ αποδοκιμασίες

Με συνθήματα, αποδοκιμασίες και πανό υποδέχτηκαν τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο, έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων, εκατοντάδες αστυνομικοί από την Ήπειρο, τη Δυτ. Μακεδονία, την Αιτωλοακαρνανία και αντιπροσωπείες από άλλες Ενώσεις της χώρας.

Την ώρα που έμπαινε στο Αστυνομικό Μέγαρο εκατοντάδες διαμαρτυρόμενοι πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής των Υφυπουργό φωνάζοντάς του:

«Άντε σας ψηφίσαμε. Βγείτε να δείτε που μας οδηγείτε».

Η απόφαση για την κινητοποίηση ελήφθη από τις τέσσερις Ενώσεις Αστυνομικών –Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας- με αφορμή τις αποφάσεις για υποχρεωτικές μετακινήσεις αστυνομικών από την περιοχή προς την Αττική και την Θεσσαλονίκη.

«Όλοι μαζί θα εκφράσουμε την οργή και την αγανάκτησή μας για ότι συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας. Για τα προβλήματα που δημιουργούνται σε μας και τις οικογένειές μας από την αντιμετώπιση που έχουμε από την πολιτεία και την διοίκηση καθώς και στις επιπτώσεις των αποφάσεων αυτών στις τοπικές κοινωνίες» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση των Αστυνομικών Ενώσεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

 1. Για τους πολίτες από άλλους κλάδους,ακόμα και μαθητές φέρνετε τα ματ και τους κάνετε μπαούλο στο ξύλο.Γιατί δεν φέρατε και τώρα τα ματ;

 2. Πρόβατα αστυνομικοί αφήστε τον κόσμο να μιλήσει και πετάξτε τις ασπίδες αν θέλετε να δείτε άσπρη μέρα.

 3. ….ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ……ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ…..

 4. Οι αστυνομικοί έχουν δίκαιο ως προς το αίτημα τους, αλλά δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τους έχοντες βάρδια αστυνομικούς για απομάκρυνση τους
  Αντίθετα με αυτά που βλέπουμε (επέμβαση αστυνομίας) πολλές φορές σε άλλους εργαζόμενους κατά την διαμαρτυρία τους

  Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η δύναμη και η εξουσία είναι στα χέρια των πολιτών, αρκεί να το αντιληφθούν
  Πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

Leave a Response