Άνοιξε η ρόμπα της Σαρλίζ Θερόν και… Παγκόσμιος χαμός! (BINTEO & EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
charlize_insta_1212_1-768x553

Με ανοιχτό το στόμα άφησε… εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο η Σαρλίζ Θερόν όταν κατέγραψε σε βίντεο την στιγμή που μαθαίνει πως είναι υποψήφια στα Βραβεία SAG.

Η χαρά της, ωστόσο, ήταν τόσο μεγάλη που το «ατύχημα» ήταν αναπόφευκτο.

Και τι «ατύχημα» ήταν αυτό.

Η 44 ετών –και βραβευμένη με Όσκαρ για την εκπληκτική ερμηνεία της στο Monster, το 2004- ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram το βίντεο που την δείχνει να κάθεται στο κρεβάτι, φορώντας μόνο μια γκρι ρόμπα.

Και λέμε “μόνο” μια μικρή ρόμπα, διότι δευτερόλεπτα μετά -και μετά το ατύχημα- ακούγεται να φωνάζει πως δεν φορά εσώρουχα (!) προκαλώντας απανωτά… εγκεφαλικά!

Η Σαρλίζ Θερόν παρακολουθούσε στην τηλεόραση την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα φετινά βραβεία. Όταν άκουσε πως είναι και η ίδια υποψήφια για τον ρόλο της στο «Bombshell» ξεκίνησε να χοροπηδά και να φωνάζει από χαρά!

Ωστόσο το βίντεο διακόπτεται εκείνη τη στιγμή και συνεχίζει μετά από λίγα δευτερόλεπτα, με την Σαρλίζ Θερόν να κλείνει την ρόμπα της γελώντας με το γεγονός πως αποκαλύφθηκε το στήθος της.

charlize_insta_1212_2-768x1015

charlize_insta_1212_3-768x1004

«Ουπς. Ενθουσιάστηκα λίγο παραπάνω με την υποψηφιότητα για το καστ για την ταινία Bombshell. Συγχαρητήρια, νιώθω τόσο ευγνώμων που ήμουν μαζί σας σε αυτό το ταξίδι», ακούγεται να λέει η ηθοποιός…

Δείτε το… ατύχημα της Σαρλίζ Θερόν


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Whoops. Got a bit too excited about the @sagawards nomination for our cast of #BombshellMovie….CONGRATS ALL YOU BEAUTIFUL HUMANS!!! So grateful to have been apart of this journey with you

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica) στις

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Υπέροχη η Σκαρλετ Γιοχανσον πραγματικά ακόμα και με ρόμπα σαν τον σκύλο της!

  2. Το χουν κάνει μόδα όλες οι πατσαβούρες να τους συμβαίνουν “ατυχήματα” για να διαφημίζονται.

Comments are closed.