Άννα Φόνσου κατά Μαλέσκου: «Την είδα και λέω είναι δυνατόν; Είμαστε στα καλά μας;»

Κοινοποίηση:
fonsou1708-682x384

«Να σου μιλάει ένας άνθρωπος με την καριέρα του Χαλκιά και να σου λέει κούκλα μου και να απαντάς εσύ Ιωάννα είναι το όνομά μου;», είπε η Άννα Φόνσου.

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Άννα Φόνσου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο “επεισόδιο” μεταξύ Τάσου Χαλκιά και Ιωάννας Μαλέσκου.

Τηλεοπτικά γιατί δεν σας βλέπουμε;

Δεν με βλέπετε γιατί ό,τι μου έχουν προτείνει, δεν μου άρεσε σαν ρόλος. Θα ήθελα να παίξω και θα το κάνω σε ένα έργο που να με εξιτάρει και να έχω καλούς συνεργάτες. Ό,τι δικό μου έχω κάνει, έχει πάει πολύ καλά. Έχω δύο έργα που θέλω να προβάλλω κι αν μας πουν ναι τα κανάλια, θα παίξω. Επίσης, θα κάνω και μια ταινία.

Σε αυτό το σημείο θέλω να σου πω, για τις πρωινές εκπομπές, στις οποίες προβάλλουμε τη δουλειά μας όταν πάμε και τους ευχαριστούμε, αλλά κι εμείς όταν πάμε, βοηθάμε στην ακροαματικότητα. Αυτή είναι η πληρωμή μας. Θα ήθελα να είναι λίγο πιο προετοιμασμένοι. Μου έκανε εντύπωση τώρα που σου είπα σε ερώτησή σου, ότι δεν θέλω να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή και άλλαξες αμέσως θέμα. Μην ρωτάνε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Να μαθαίνουνε λίγο για τον καλεσμένο τους.

Δηλαδή είδα τη Μαλέσκου και λέω είναι δυνατόν, να σου μιλάει ένας άνθρωπος με την καριέρα του Χαλκιά και να σου λέει κούκλα μου και να απαντάς εσύ Ιωάννα είναι το όνομά μου; Είμαστε στα καλά μας; Δεν έχουν το δικαίωμα αυτά τα κορίτσια που δεν έχουν δει και αρκετό θέατρο στη ζωή τους, να μιλάνε για ανθρώπους που έχουν δώσει την ψυχή τους και έχουν τέτοια καριέρα. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός.

Επίσης, πάμε, δίνουμε μια συνέντευξη και μετά γίνεται θεία δίκη από αυτούς που συμμετέχουν στα πάνελ των εκπομπών. Σχολιάζουν και γελάνε. Είπα εγώ μια φορά ότι παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο τη Βουγιουκλάκη και το κοροϊδέψαν. Η ουσία όμως όλου αυτού είναι ότι εγώ δεν έχω ξεχάσει αυτόν τον άνθρωπο, γι’ αυτό το είπα. Πιστεύω ότι ίσως πρέπει να σταματήσουμε να βγαίνουμε σε αυτές τις εκπομπές, ή όπως είχε πει και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, όταν μας καλούν, να μας πληρώνουν τουλάχιστον. Δεν έγινε ποτέ φυσικά. Εγώ βγαίνω μόνο ζωντανά, αλλιώς αρνούμαι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΦΟΝΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΘΙΞΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΘΕΑΤΡΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ ΧΑΛΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ¨ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ¨?ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ Η ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ?

  2. ποιοι νομίζετε οτι είστε εσείς οι θεατρίνοι και θα πρέπει να σας δείχνουμε περισσότερο σεβασμό; είδαμε τις βρωμίεσ σας με το κινημα metoo. όλοι ίδιοι είμαστε ανεξαρτητου επαγγελματος και αξίζουμε τον ίδιο σεβασμό .
    ηταν προσβλητικό που ειπε την μαλέσκου κουκλα μου ,σαν να ήθελε να της πει το μόνο προσον που εχει ειναι η εξωτερική της εμφανιση.

    1. ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ

Comments are closed.