Άννα Φόνσου κατά Ιωάννας Μαλέσκου: «Την είδα και λέω είναι δυνατόν; – Δεν έχουν το δικαίωμα αυτά τα κορίτσια…»

Κοινοποίηση:
anna

Την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Παύλο Χαλκιά και την Ιωάννα Μαλέσκου, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της τον περασμένο Δεκέμβρη, σχολίασε η Άννα Φόνσου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Να σου μιλάει ένας άνθρωπος με την καριέρα του Χαλκιά και να σου λέει κούκλα μου και να απαντάς εσύ Ιωάννα είναι το όνομά μου;».

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα

Τηλεοπτικά γιατί δεν σας βλέπουμε;

Δεν με βλέπετε γιατί ό,τι μου έχουν προτείνει, δεν μου άρεσε σαν ρόλος. Θα ήθελα να παίξω και θα το κάνω σε ένα έργο που να με εξιτάρει και να έχω καλούς συνεργάτες. Ό,τι δικό μου έχω κάνει, έχει πάει πολύ καλά. Έχω δύο έργα που θέλω να προβάλλω κι αν μας πουν ναι τα κανάλια, θα παίξω. Επίσης, θα κάνω και μια ταινία.

Σε αυτό το σημείο θέλω να σου πω, για τις πρωινές εκπομπές, στις οποίες προβάλλουμε τη δουλειά μας όταν πάμε και τους ευχαριστούμε, αλλά κι εμείς όταν πάμε, βοηθάμε στην ακροαματικότητα. Αυτή είναι η πληρωμή μας. Θα ήθελα να είναι λίγο πιο προετοιμασμένοι. Μου έκανε εντύπωση τώρα που σου είπα σε ερώτησή σου, ότι δεν θέλω να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή και άλλαξες αμέσως θέμα. Μην ρωτάνε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Να μαθαίνουνε λίγο για τον καλεσμένο τους.

Δηλαδή είδα τη Μαλέσκου και λέω είναι δυνατόν, να σου μιλάει ένας άνθρωπος με την καριέρα του Χαλκιά και να σου λέει κούκλα μου και να απαντάς εσύ Ιωάννα είναι το όνομά μου; Είμαστε στα καλά μας; Δεν έχουν το δικαίωμα αυτά τα κορίτσια που δεν έχουν δει και αρκετό θέατρο στη ζωή τους, να μιλάνε για ανθρώπους που έχουν δώσει την ψυχή τους και έχουν τέτοια καριέρα. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός.

Επίσης, πάμε, δίνουμε μια συνέντευξη και μετά γίνεται θεία δίκη από αυτούς που συμμετέχουν στα πάνελ των εκπομπών. Σχολιάζουν και γελάνε. Είπα εγώ μια φορά ότι παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο τη Βουγιουκλάκη και το κοροϊδέψαν. Η ουσία όμως όλου αυτού είναι ότι εγώ δεν έχω ξεχάσει αυτόν τον άνθρωπο, γι’ αυτό το είπα. Πιστεύω ότι ίσως πρέπει να σταματήσουμε να βγαίνουμε σε αυτές τις εκπομπές, ή όπως είχε πει και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, όταν μας καλούν, να μας πληρώνουν τουλάχιστον. Δεν έγινε ποτέ φυσικά. Εγώ βγαίνω μόνο ζωντανά, αλλιώς αρνούμαι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. κομπλεξική γενιά ανθρώπων, κατάστρεψαν τον κόσμο και ακόμα συνεχίζουν. η πλάνη της περηφάνιας και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

    και πολύ καλά του είπε η μαλέσκου.

  2. Η Φόνσου με τις ταινιουλες που δεν προβλήθηκαν εδώ μαζί με τον Μούτσιο τις ξέχασε? Μια ζωή στον κινηματογράφο δευτεραντζα ήταν. Ποιος Χαλκιάς και ποια καριέρα? Ο Σάκης ο υδραυλικός και ο ύπαρχος στο καράβι. Τι είναι? Συνοδινού η Κατράκης. Καλά του είπε. Τι κούκλα μου? Την ξέρει κι από χθές? Αυτός ο χαρακτηρισμός κατά την γνώμη μου είναι και λίγο σεξιστικός. Η μαλεσκου τελείωσε και ένα πανεπιστήμιο…

  3. Τώρα το κατάλαβες ότι πρέπει να σε πληρώνουν για να πας;
    Αυτοί κερδίζουν από εσένα όχι εσύ από αυτούς

  4. ΣΙΓΑ ΦΟΝΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΘΙΞΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΘΕΑΤΡΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ ΧΑΛΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ¨ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ¨?ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ Η ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ?

    1. αυτη τι λεει η εσυ ρε τσουρεκι?

Comments are closed.