Άννα Φόνσου: Συγγνώμη, έχουμε να ιδωθούμε 40 χρόνια, τι έχεις μαζί μου;

Κοινοποίηση:
ΦΓΝΓ

“Τα ξεχνάμε όλα, του είπα όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο” ομολογεί η Άννα Φόνσου για τον Τάκη Σαγιώρ.

Την προσωπική της ενόχληση για δημοσιεύματα που την αφορούσαν στο παρελθόν αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του Τάκη Σαγιώρ για εκείνη εξέφρασε η Άννα Φόνσου όταν και βρέθηκε καλεσμένη της Αθηναϊδας Νέγκα στο Action 24.

«Με έχουν ενοχλήσει πράγματα που έχουν πει για μένα αλλά δεν το έχω δείξει. Με έχει πειράξει, ναι, πολύ καιρό με πείραζαν αυτά που έγραφαν για μένα χωρίς λόγο. Με πείραζαν αλλά δεν έχω απαντήσει ποτέ ούτε και πρόκειται να απαντήσω.

Δεν απαντάω ποτέ σε δημοσιεύματα. Τώρα τελευταία είχε βγει κάποιος ηθοποιός – χορευτής, ο Τάκης Σαγιώρ και έλεγε για μένα διάφορα. Δεν ξέρω γιατί τα έλεγε» εξομολογήθηκε, αρχικά, η αγαπημένη ηθοποιός.«Οπότε, επειδή δεν ήταν αλήθεια και τα έλεγε χωρίς λόγο και επειδή τον ήξερα παλιά, αναρωτήθηκα «γιατί τα λέει τώρα για μένα;» και τον πήρα τηλέφωνο.

«Συγγνώμη, έχουμε να ιδωθούμε 40 χρόνια, τι έχεις μαζί μου και μιλάς έτσι για μένα;» του είπα. Μου απάντησε ο καημένος, «αυτή τη στιγμή έχω μια συγκίνηση γιατί δεν το περίμενα ποτέ άνθρωπος να με πάρει τηλέφωνο!

Αυτό όμως δεν μπορώ να στο απαντήσω». Του λέω λοιπόν «τίποτα, τα ξεχνάμε όλα και έλα αύριο στο Σπίτι του Ηθοποιού να πιούμε καφέ» και τώρα είμαστε φίλοι».

«Ναι, το ξέχασα πράγματι. Τώρα που έρχεται στο Σπίτι του Ηθοποιού και μιλάμε, ναι, μου αρέσει που μιλήσαμε γιατί είδε και αυτός «γιατί τα λέει αυτά για μένα;

Τι θέλει γριά γυναίκα και ασχολείται;». Μα δεν έκανα και τίποτα αν και, εντάξει, το μεγάλη γυναίκα δεν είναι για μένα… μεγάλη γυναίκα μπορούσε να πει» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η Άννα Φόνσου στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” με την Αθηναϊδα Νέγκα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

 1. ΝΟΜΟΣ:
  Όποιος φτάνει με το ενάμισυ πόδι στον τάφο,
  ΖΗΤΑ ΓΥΓΓΝΩΜΕΣ & διευκρινύσεις…….
  ουστ πατσουρόγρια

 2. Μη ξαναπιάσεις στο στόμα σου τη Λαμπέτη παλιόγρια.

 3. Εσύ είχες πει ότι δεν τον γνωρίζεις. Γριά είσαι μωρή, τί είσαι;Δεν βλέπεις τα μούτρα σου σου στον καθρέφτη;

  1. εχει κανει πλαστικη, δεν ηταν ετσι

Comments are closed.