Άννα Φόνσου: «Ο Στέφανος Κασσελάκης λέει μπούρδες, δεν έχει καταλάβει τη θέση του»

Κοινοποίηση:
anna-fonsou

Η Άννα Φόνσου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου απάντησε για το Σπίτι του Ηθοποιού, τον Γιώργο Μαρίνο, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Με συγκίνησε μία κυρία από την Καισαριανή που ήρθε και μου έδωσε όλη της την σύνταξη για το Σπίτι του ηθοποιού. Θυμάμαι ένας θαυμαστής μου έστελνε γράμματα και μου έλεγε “δεν υπάρχει τέτοια γυναίκα, είσαι καταπληκτική, τα μάτια του, το στόμα μου, η μύτη σου”, όταν δέχτηκα να τον συναντήσω μου έστειλε “τι θα φοράς για να σε γνωρίσω;”», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου.

Η Άννα Φόνσου είπε στη συνέχεια: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν ήταν φίλος μου, περνούσε δύσκολα με την αρρώστια του και τον βοήθησα. Η Επίδαυρος ήταν απωθημένο μου. Δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν το είδωλο μου. Έκανα πρώτη τολμηρό κινηματογράφο, σε κάτι “πέρασα” την Αλίκη. Η αδελφή μου ήταν τα πάντα για μένα, δεν θα συνέλθω ποτέ. Υιοθέτησα την κόρη της αδελφής μου όταν ήταν έξι μηνών».

Κλείνοντας, η Άννα Φόνσου απάντησε: «Είμαι άνθρωπος των αλλαγών, άλλα δεν αλλάζω τις πολιτικές μου ιδέες. Δεν ξέρω τον Στέφανο Κασσελάκη, μερικά που λέει μου φαίνονται μπούρδες, δεν έχει καταλάβει τη θέση του. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά τα χαριτωμένα που λέει, τα συναισθήματα του, ούτε αν είναι παντρεμένος, ούτε ποιος θα τραγουδήσει στο γάμο του. Δεν είναι κακό να είσαι ομοφυλόφιλος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Leave a Response