Άννα-Μαρία Βέλλη: Σοκάρει με την κακοποίηση που δέχθηκε -«Πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
anna-maria-velli

Η Άννα Μαρία Βέλλη κατά την διάρκεια της ομιλίας της στο TEDx αναφέρθηκε στην κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της, παρουσιάζοντας μάλιστα εικόνες με τις μώλωπες στο πρόσωπό της.

«Στη διάρκεια της σχέσης μας αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί, προτού γίνει αυτό αποφάσισα να του καλύψω κάποια άλλα χρέη, καθώς είχε αφήσει απλήρωτα για πέντε μήνες ενοίκια, κοινόχρηστα και λογαριασμούς και το έκανα με χαρά γιατί ήθελα να τον βοηθήσω. Μου είχε πει πως όταν τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, θα μου τα επέστρεψε. Αυτά τα χρήματα δεν μου τα επέστρεψε μέχρι και σήμερα», ανέφερε αρχικά.
«Η πραγματικότητα άρχισε να μου ρίχνει αρχικά μικρές σφαλιάρες – πριν από αυτόν – και μετά μεγαλύτερες», τόνισε περιγράφοντας περιστατικά κακοποίησης από τον πρώην σύντροφό της.

«Αφού μείναμε μαζί άρχισε να ψάχνει το κινητό μου και να βλέπει μηνύματα από παλιά μου σχέση όταν του απάντησα “το παρελθόν μου δεν σε αφορά” εκεί έφαγα το πρώτο μου χαστούκι».

Περιγράφοντας το πιο σκληρό περιστατικό σωματική κακοποίησης η Άννα Μαρία Βέλλη ανέφερε: «Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου. Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία (…)

Με τούτα και με εκείνα έχω αποφασίσει όπως καταλαβαίνετε ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο, συγγνώμη», ανέφερε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Δες παρακάτω το βίντεο με την ομιλία αλλά και τις φωτογραφίες που παρουσίασε η Άννα Μαρία Βέλλη:

Δες παρακάτω τη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει τον Νοέμβριο του 2021 η γνωστή youtuber με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μετά το χαστούκι τι περίμενες να μην κάνει άλλο ;;;!!!! Καλά είναι δυνατόν να έκατσες μετά από αυτό; !!!! Η Σωματική βία πρέπει να τιμωρείται σε όλες τις μορφές της.! Τι έκανες ; Αααααααααα ναι …τι είναι ένα χαστουκάκι καλέ.!!! Έλα τώρα …ένα χαστούκι τώρα ύστερα μια μπουνιά και μετά μια κλωτσιά ..!! Στα πόσα λοιπόν δίνετε 2 ευκαιρία; ΚΑΛΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ.@!@@ Καθίστε να τις τρώτε από κάτι <> σαν κι αυτούς..!! Δήθεν άνδρες ..!!!

Comments are closed.